Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy z nikim nie będę bo

Polecane posty

Gość gość

Faceci to k*****arze, nawet jeżeli nie zdradzają to nie dlatego ze mają zasady a dlatego ze nie mają możliwości a przy każdej okazji by to zrobili :) Zabawne , ze znajomi wciąż się dziwią ze nikogo nie chce miec. Wychodzi na to ze lubią być zdradzani i albo są z***biscie głupi albo "przymykaja "na to oko .

Gość gość
a kobiety oczekują tylko mega przystojnych

Gość gość
jakby się zastanowić to chyba bardziej faceci zwracają uwagę na wygląd, na rysy twarzy, figurę, skórę, ubiór, wszystko. A kobiety zwykle wychodzą z założenia ze facetow nie musi by ladny byle był zadbany. Wiadomo ze paszteta zadna nie weźmie nawet jakby był ubrany w najdroższe ubrania ale to akurat naturalne bo raczej nikt nie wezmie skrajnie brzydkiej osoby. Poza tym z tematem ma to niewiele wspolnego :)

Gość gość
jak czlowiek sie naprawde zakocha to nie ma problemu z dochowaniem wiernosci. Wiem po sobie. Jesli zdradzi to znaczy ze nigdy nie kochal/kochala

Gość gość
A zakochanie ile trwała? 2 lata? 5? Nie więcej.

Gość gość
gość dziś bzdura kompletna kobiety bardziej patrzą na wygląd niż mężczyźni. Oczekują modela, wyrzeźbionego, wystylizowanego, mający samochody typu ferrari, bmw czy lamborghini. Kobiety lecą tylko na wygląd i kase!

Gość gość
gość dziś a kobiety oczekują tylko mega przystojnych x znowu ten kretyn:D w celi masz dostęp do neta? kto ci pozwolił tu wchodzić? leki i spać !

Gość gość
Trwa* sorki pisze z telefonu ;)

Gość gość
kleją się tylko do tych najpiekniejszych bo przecietnych maja w d***e :) pozdrawiam

Gość gość
Faktycznie jak czytam co wypisujesz, to nie obraz się ale wydaje mi się ze masz coś z głową.

Gość gość
różnica między kobietą a męzczyzną jest taka, że facet nie zdradza z szacunku i przyzwoitości. kobieta nie zdradza, bo po prostu nie chce. mnie nigdy nie interesowali seksualnie mężczyźni, do których nic nie czułam. będąc w związku inni dla mnie nie istnieli. a facet? najbardziej zakochany, wczesniej czy później zacznie mieć pociąg do innych kobiet. też jestem sama, ale jak kogoś znajdę, to nie wiem, czy łatwo będzie mi żyć ze świadomością, że mój mężczyzna fantazjuje o innych... Bóg stworzył nas chyba dla żartu...

Gość gość
księżniczki będziecie same lub zdradzane bo bierzecie fotomodeli z wyglądu hahahaha :D