Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bedac malo atrakcyjnym mezczyzna po 30stce jak moge znalezc sobie grono

Polecane posty

Gość gość

znajomych dziewczyn 20-kilkuletnich do imprez, spontanow, wyjazdrow, seksu, zwiazkow, romansow?

Gość gość
Musisz zwiekszyc zarobki i zrobic sobie operacje plastyczna oraz wszystko fundowac im i ich partnerom, to CIe polubia

Gość gość
jak to partnerom?

Gość gość
normalnie, chyba nie sadzisz ze bedziesz partnerem tych dziewczyn :D bedziesz jedynie sfrajerzonym jeleniem

Gość gość
chce z nimi chodzic na imprezy i sypiac jak mialem 20 kilka lat to bylem przegrywem, teraz chce to nadrobic duzo mlodych ludiz zyje sobie na luzie, ma wielu znajomych, podrozuje z nimi itp ja tez tak chce

Gość gość
byles przegrywem, jestes przegrywem i jako przegryw umrzesz, twoj czas minal, czas sie z tym pogodzic 🖐️

Gość gość
Musisz mieć dużo kasy i na nie wydawać. Trochę też wydaj na siebie-ubiór, auto, ew. korekta plastyczna i będziesz miał mnóstwo młodych. Jak jesteś brzydki i biedny, to i na 30-stkę nie masz co liczyć. Ewentualnie na panie ok. 50-tki.

Gość gość
kitos jeszcze udzieli porady ?

Gość gość
A nie możesz sobie poszukać ludzi w swoim wieku?

Gość przegryw30lat
ja też jestem przegrywem i mam 30 lat, ale zrobiłem sobie w tym roku operację plastyczną i mam nadzieję, że poznam jakieś kobiety w wieku 25 lat :)

Gość gość
22.14 ludzie w moim wieku maja rodziny a kobiety w moim wieku sa juz mniej atrakcyjne

Gość gość
na p****lach czesto chodza po miescie jacys mezczyzni ok 30stki i zaczepiaja mlode dziewczyny na miescie ok 21 letnie, gadka szmatka i za chwile sie pieprza w wynajetym apartamencie

Gość gość
moja rada-zmien zainteresowania.tak jak duzo nieatrakcyjnych kobiet robi-odpusc sobie, kup pieska, kotka, dzialke, zajmij sie jakims sportem, pozwiedzaj miasta za granica.albo obniz wymagania do swoich mozliwosci.jak bys sie ocenil w skali atrakcyjnosci 1-10?takiej kobiety szukaj

Gość gość
potrzebuje przerzyc szereg romansow z kilka lat mlodszymi kobietami i nacieszyc sie pozorna beztroska

Gość gość
chce zyc tak, ze jade nad morze do mielna i zaraz nawiazuje nowe znjomosci i podeywam dziewczyny nie zylem tak kiedys bo bylem niesmialy, ale teraz wole zyc tak jak opisalem niz zakladac rodzine

Gość gość
22.14 ludzie w moim wieku maja rodziny a kobiety w moim wieku sa juz mniej atrakcyjne x Ale skoro sam jesteś nieatrakcyjny, to dlaczego szukasz atrakcyjnej? To sprzeczne z logiką.... pomyśl dlaczego atrakcyjna 20-latka ma brać nieatrakcyjnego 30-latka, skoro może mieć atrakcyjnego-20 lub 30-latka?

Gość gość
gość dziś na p****lach czesto chodza po miescie jacys mezczyzni ok 30stki i zaczepiaja mlode dziewczyny na miescie ok 21 letnie, gadka szmatka i za chwile sie pieprza w wynajetym apartamencie x To jest wszystko ustawione. Te laski są wynajęte za kasę i oni udają, że się nie znają. Normalnie jakbyś zaczepił młodą, ładną laskę, będąc w dodatku nieatrakcyjny, to dostałbyś w ryj... chyba, że miałbyś super auto i dobre ciuchy, to może jakaś blachara się skusi.

Gość gość
gość dziś potrzebuje przerzyc szereg romansow z kilka lat mlodszymi kobietami i nacieszyc sie pozorna beztroska -Hahaha najpierw "przerzyj" romans ze słownikiem, a później laskom du/pę zawracaj...

Gość gość
nie jestem brzydalem, oceniam sie na 5 na 10 w dobrych ciuchach 5.5 na 10 dlaczego mialaby mnie chciec fajna 20-kilku latka? bo mam spoko charakter, dobre serce, jestem inteligentny

Gość gość
22.17 jaką operację plastyczną sobie zrobiłeś?

Gość gość
gość wczoraj Mówisz, że nawet na 30 nie ma szans. To akurat żadna strata bo żaden wolny 30sto latek nie szuka 30sto latki. Lepiej już się umawiać za kase z młodymi jak jest brzydki niż mieć za free podstarzała 30tke.

Gość gość
9:54 a dlaczego ona ma zwracać uwagę na "dobre serce", skoro ty jesteś zainteresowany wyłącznie jej dupą? Ona też twoje serce będzie miała gdzieś, skoro szukasz typu tylko do łóżka

Gość gość
Ja mam 47 lat i brzydala po 30 bym nie chciała. Spotykam się tylko ze sporo mlodszymi i bardzo atrakcyjnymi mężczyznami. Więc nawet nie u każdej kobiety po 40 masz szansę. To zależy od jej atrakcyjnosci, również.

Gość gość
47 lat to tylko w twoich snach się tobą zainteresuje młodszy. Zejdź na ziemie. Żaden nawet brzydal po 40 nie zainteresowany taką starą babą, a co dopiero po 30.

Gość gość
10:39 mało wiesz o życiu.. Ale ulzylo jak sobie poplules jadem?

Gość gość
autor przykłada do życia taką samą miarkę jakiej on używa i w głowie się nie mieści, że ktoś może być inny od niego :) a ja Wam powiem, że moja ciocia ma 53 lata i adoratora 25 letniego. Tak, nie pomyliłam się, 25 letniego. Nie wiem czego on od niej chce, ale od jakiegoś roku za nią biega. Ona jak na swój wiek jest całkiem atrakcyjną kobietą, i szczupłą. Ale nie jest kasiasta, żeby leciał na kasę. Spotyka się z nim i chyba chodzi do łóżka ;).

Gość gość
To nie jad, to jest naturalna reakcja na bajkopisarstwo.

Gość gość
Bo jesteś za głupi, żeby pojąć, że ten świat jest różnorodny. Skoro facetów pociągają kobiety z małymi piersiami, to mogą pociągać i starsze, logiczne. Nie wszystko jest w 100 % przewidywalne.

Gość gość
Ludzie co za debil.. Moja mama ,rozwiedziona, lat 48 ,niewysoka, szczupla ,ładna i bardzo zgrabna, spotyka się z mężczyzna 32 letnim. Zapatrzony jest w nią jak w obrazek. Był to lekki szok dla mnie na początku, przyznaje, ale ona jest szczęśliwa. To najważniejsze. Mój ojciec zreszta też był młodszy

Gość gość
30 latek może być z 20,ale starsza z młodszym już nie???co za hipokryzja. Idiota