Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bedac malo atrakcyjnym mezczyzna po 30stce jak moge znalezc sobie grono

Polecane posty

Gość gość
Ile jeszcze zmyślisz tych historyjek? Weź idzie jeszcze troche dalej, że twoja ciotka 65 letnia ma adoratora 30sto letniego. Co za głupie stare babsko.

Gość gość
Autorze, to nie ja pisałam... mylisz sobie 3 osoby z jedną. Jak widzisz, jest więcej takich sytuacji, może czas zacząć używać mózgu górnego a nie dolnego i zobaczyć, że życie jest różne a jak już ci pisałam, szukaj sobie młodszych, ale nie oczekuj, że ją skusi twoje 'dobre serce' (którego i tak nie widać :P), skoro ty zwracasz uwagę tylko na jej dupę. Musisz się liczyć z tym, że taki typ będzie lecieć na wszystko, tylko nie na to.

Gość gość
Jestes za głupi żeby cokolwiek pojąć, w sam raz dla 20 letniej pustej blachary :-D

Gość gość
a skad ty wiesz, kiedy ja autor pisalem? ostatnie wypowiedzi bynajmniej nie moje ale ta o dobrym sercu, owszem, moja :)

Gość gość
Albo po prostu zostań sponsorem jakiejs młodej studentki. I tyle, najprostsza droga. Bo małżeństwa to ty chyba nie chcesz. Więc rozwiązane idealne.

Gość gość
nie chce sponsoringu, bede zle sie czul z tym, ze place kobiecie za seks tzn moglbym w sumie na to pojsc, ale to nie zaspokoi moich potrzeb obracania sie w srodowisku ladnych mlodych kobiet, nawet jak jedna z nich bedzie sypiala ze mna za kase

Gość gość
11:00 Nawet pusta blachara nie skusi się na jego zakola i fiata punto:D

Gość gość
nie chce byc "staruchem" ktoremu raz w tygodniu mloda studentka da d**y za kase i pogada zdawkowo 5 minut w przerwie miedzy stosunkami chce miec znajomosci z wieloma kobietami spontanicznymi 20-kilku latkami chce miec szerokie grono takich znajomych, kolezanek, ew. partnerek

Gość gość
11:03 a nie czujesz się źle z tym, że kobiety w swoim wieku nazywasz za starymi, kiedy ty sam masz tyle samo lat? trąci hipokryzją wiesz, masz prawo mieć swoje upodobania, ale te młode kobiety też za 10 lat będą miały 30 lat. Chcesz tak w nieskończoność wymieniać na coraz młodsze modele? i tak całe życie? nie każę ci robić dzieci czy mieć żony, ale może warto pomyśleć, czy chcesz tak egzystować całe życie, a w wieku 60 lat zorientować się, że zostałeś całkowicie sam.

Gość gość
alez ja chce miec ok 12 lat mlodsza zone, ale najpierw sie wyszalec i sprobowac zwiazkow z roznymi

Gość gość
Ale po co ci znać wiele takich kobiet, a właściwie to jeszcze gówniar, bo w porównaniu do twojego wieku one takie są? Chcesz podnieść poczucie własnej wartości, bo chyba nie myślisz, że ze wszystkimi będziesz uprawiał seks ? w każdym przypadku powinieneś się skupić na pracowaniu nad samooceną, bo to ci pomoże tylko na chwilę. A potem znowu poczujesz się bezwartościowy BTW zapewniam cię, że one by ci się szybko znudziły. Nie masz pojęcia, jakie 20 latki potrafią być dziecinne. Sama mam 22 lata i jestem na studiach z 19-20 latkami i ciężko je czasem znieść. I one niekoniecznie będą chciały się przyjaźnić ze zwykłym 30 latkiem.

Gość gość
Po co tutaj piszesz. Tutaj same stare babska po 30 co będę cię przekonywać, że na 20stke jesteś nie taki bo żal je d**e ściska, że za ich starym dupskiem to się nawet żaden nawet typowy Janusz nie obejrzy. Po co ci czytać ta ich żałosna autoterapie z jakimiś przykładami wymyślonymi z d**y

Gość gość
To nie są wymyślone przykłady. Ja mam 22 lata, misiaczku. A autor ma prawo sobie szukać kogo chce, tylko ma nierealistyczne oczekiwania, oczekuje haremu i myśli, że mu się to uda, a to nie jest takie proste :D

Gość gość
No i sądzi, że jak chce taki typ związku, to ktoś będzie zwracał na jego dobre serce jak sam napisał. I leczenie sobie niskiej samooceny i nieśmiałości takim zachowaniem na pewno na dłuższą metę nie pomoże, bo to będzie miało słabe podstawy. jestem pewna, że gdyby był pewny siebie, miałby trochę inne priorytety i nie miałby aż takiego ciśnienia na haremy ;)

Gość gość
lepiej zacznij szukać młodszej żony, to będzie prostsze.

Gość gość
Wbrew temu co piszesz twoja sytuacja ma wiele zalet. Po pierwsze to nie możesz ograniczyć się tylko do jednego celu. To może być jeden z wielu celów ale nie jedyny. No i oczywiscie kasa. Nie musi być wielka ale jednak powinnes mieć stałą pracę. 1. Wycieczki dla singli. Przyjemne z pożytecznym. Zapoznasz kogoś i pozwiedzasz. 2. Wypady weekendowe po Polsce. 3. Studentka za kasę od czasu do czasu też nie zaszkodzi. 4. Przeznaczaj dużo kasy na ciuchy i wygląd. 5. Jakieś hobby.

Gość gość
Ale czy 20 latki jeżdżą na wycieczki dla singli? wątpliwe. tam są prawdopodobnie 30 latki, których on nie chce :D

Gość gość
Przecież to taki sam kretyn jak ten od dziewic. Tak,tak..Znajdź sobie 12 lat młodszą, dla niej szybko będziesz starym dziadkiem i zacznie ci rogi przyprawiać, i to na własne twoje życzenie:-D

Gość gość
U mnie w pracy y jest gość 53 letnimi który ma żonę 31 lat. Więc zdarza się. Gość przeciętny z wyglądu i kasy ale bardzo sympatyczny. Ma 4 letnia córkę. Wyjazdy dla singli nie polegają na tym ze was zamykają w jednym hotelu i nie możecie wychodzic. W tym samym hotelu mogą być dwie 20 łatki które przyjechały same bez chłopaków. Cała sprawa polega na tym ze jest grupa samotnych osób które razem imprezuja i spędzają czas ale to wcale nie znaczy ze nie mogą do nich dołączyć inni. Najważniejsze w takich wycieczkach jest to ze ludzie są nastawieni na imprezowanie.

Gość gość
Przecież to taki sam kretyn jak ten od dziewic. Tak,tak..Znajdź sobie 12 lat młodszą, dla niej szybko będziesz starym dziadkiem i zacznie ci rogi przyprawiać, i to na własne twoje życzeniesmiech.gif x Przecież to jedna i ta sama osoba.

Gość gość
BVzdura, tu autor ja wcale nie potrzebuje dziewicy nawet bym nie chcial takiej. Dziewica kojarzy mi sie z malolatami, a nie kobieta 23 letnia. ja nie chce malolat, tylko kobiete od 20-stki wzwyz, jej historia seksualna jest mi obojetna.

Gość gość
Jak jesteś brzydki i biedny, to i na 30-stkę nie masz co liczyć. Ewentualnie na panie ok. 50-tki. x Panie około 50-tki nie interesują się brzydkimi i biednymi.

Gość gość
gość dziś nie chce byc "staruchem" ktoremu raz w tygodniu mloda studentka da d**y za kase i pogada zdawkowo 5 minut w przerwie miedzy stosunkami chce miec znajomosci z wieloma kobietami spontanicznymi 20-kilku latkami chce miec szerokie grono takich znajomych, kolezanek, ew. partnerek x Skończy się na chceniu.

Gość gość
chciLBYM zeby na moj telefon czy na facebook co chwila odzywala sie jakas kolezanka proponujac kino albo spacer, pizze, koncert, wypad do krakowa, albo film przed tv i potem seks i ja to samo proponowalbym im

Gość gość
trafilem na bloga 21 latki, ona zyje tak imprezowo, spontanicznie, taki fajny ma sposob myslenia, chce zeby sie duzo dzialo, jest otwarta na poznawanie nowych ludzi

Gość gość
najlepsze są baby po 30stce i 40stce

Gość gość
a 25 czy 30 latki nie są otwarte na ludzi? moja koleżanka ma 34, żyje w czworokącie :D (nie chodzi tylko o seks ale o ogólny związek,mieszkają razem)

Gość gość
nie chodzi o zycie w czworokacie...

Gość gość
Ja też bym chciała wiele rzeczy, miedzy innymi być królową życia kochana i adorowana przez grono licznych, fajnych znajomych ale...tego sie nie da załatwic ot tak, wydedukowac sobie na drodze chlodnej kalkulacji, ani kupic za pieniadze (kupic mozna wyłacznie pozory) jesli jestes nieciekawy towarzysko, brak ci tej iskry, wrodzonej charyzmy to nie bedziesz rozchwytywany przez radosne, mlode kobiety z fantazja, i nie bedziesz zyl kolorowo TO WYNIKA Z TEGO JAKI JESTES I NA NIC SIE ZDA DEKLAROWANE ZLOTE SERDUSZKO (ja czuje raczej frustracje niespelnianej mlodosci odlutka ktory bardzo chcial byc "fajny" ale mu nie wyszlo niz urzekajaca dobroc ale niech ci tam bedzie) ...bo ciagnie swoj do swego

Gość gość
14.57 mimo wszystko dzieki za odpowiedz