Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galia9889

Czy odwołać ślub????

Polecane posty

Gość gość
Facet bedzie idiotą jak weżmie sobie lalkę do oglądania a nie do ruchoania

Gość gość
Nie masz co się łudzić, po ślubie będzie jeszcze gorzej ... I tylko w tej kwestii seksu, tobie obrzydnie kompletnie sex, a on pójdzie na bok.

Gość gość
Jak tak przeczytałam o Twojej historii to przyszła mi na myśl moja... Tylko u mnie jest za późno jestem w ciąży z tym kimś, fochy o byle co, obrażanie się jak nie chce się kochać- przecież nie zawsze musze mieć ochotę. Pomijam to, ze mnie psychicznie nie wspiera podczas ciąży. Nie pchaj się do Kosciola z nim dla niego przysiega nic nie znaczy skoro tak Cie traktuję. Przykre ale TY masz jeszcze szanse sobie ułożyć życie. Zyc samemu nie jest fajnie ALE NA PEWNO jest lepiej być samej NIŻ Z TAKIM CZŁOWIEKIEM( będzie Cie wykorzystywal, nie szanowal bo będziesz jego wlasnoscia) Ja jestem w ciąży z nieodpowiednim człowiekiem, całkowicie nieodpowiedzialnym jedno mówił drugie robil a ja młoda naiwna... szkoda gadać. Tacy ludzie się nie zmieniają a Twoja nawet najszczersza miłość go nie zmieni. Zazdroszczę Ci bo Ty się możesz uwolnić a ja na zawsze będę z nim związana. Szkoda mi dziecka, ze będzie miało takiego ojca.

dziecko to nie jest koniec świata będzie miało takiego ojca, jakiego mu załatwisz, jeden plemnik nie przesądza o waszym życiu, ani twoim, ani dziecka

Gość gość
Autorko Nie marnuj życia jemu i sobie wcześniej czy później on znajdzie sobie inną kobietę na boku ,a ciebie bierze do gotowania do sprzątania i do prowadzenia domu.

Gość V12
Kobieta ktora ochote na sex ma raz w miesiacu nie nadaje sie do zwiazku ze zdrowym meszczyzna. Taka kobieta ma problemy psychiczne lub fizyczne (hormony), i powinna udac sie z tym do lekarza albo szukac partnera z podobnymi problemami. Aczkolwiek to ostatnie jest praktycznie niewykonalne, zdrowy facet pragnie swojej kobiety 3-4 razy w tygodniu a czasami codziennie :D Prawda jest taka ze kobiety z niskim libodo (pomine juz tutaj powod tego niskiego libido) nigdy nie beda mialy realnej szansy na dlugotrwaly i szczesliwy zwiazek ze zdrowym i atrakcyjnym meszczyzna. Dla osoby zdrowej psychicznie i fizycznie (nie wazne czy mowimy tutaj o kobiecie czy meszczyznie), sex to czysta przyjemnosc a nie przykry obowiazek. Zwazanie sie z osoba z ktora nie jestescie dopasowane sexualnie to oznaka kalectwa umyslowego, desperacji i dna intelektualnego. Pozdrawiam ;)

Gość gość
11:30 popełniłeś błąd logiczny zakładając, że atrakcyny i zdrowy mężczyzna ma ochotę na seks 3-4 razy w tygodniu albo i codziennie. A co, jak ma ochotę raz, bo jest zapracowany i uprawia sport? Myślisz, że takie coś się nie przytrafia. Seks to nie jest przyjemność dla niektórych z tego względu, że co pewne jednostki mają postawę roszczeniową i nie potrafią stworzyć kobiecie bezpiecznej atmosfery, wychodząc z założenia, że skoro im staje i oni się z przyjemnością spuszczają, to kobieta powinna płakać ze szczęścia. A dziewczyna napisała w dodatku, że miała problemy ginekologiczne. Jestem przekonana, że gdyby miała odpowiedniego faceta, miałaby ochotę na ten seks CZĘŚCIEJ. Więc wypieprzaj z tymi tezami, że nie ma szans na szczęśliwy związek, bo MA.

Gość gość
Niskie libido to nie jest coś, co jest niezmienialne, jeśli mamy realny powód tegoż. Jeśli by miała odpowiedniego partnera, ale mimo to miała ochotę raz w miesiącu, to wtedy byłoby to niskie libido.

Gość gość
Dziewczyno, spieprzaj od niego w podskokach. Po slubie moze byc tylko gorzej, bo facet uzna, ze cie juz usidlil, klamka zapadla i najprawdopodobniej bedzie sobie pozwalal na wiecej. Jesli przed slubem masz tyle czerwonych swiatel, to po na zielone sie raczej nie zmienia i nie ma co liczyc na cud. Wiem to po sobie, bo tez popelnilam ten blad (oplacony slub itd.) a teraz powaznie zastanawiam sie nad rozwodem. Ja normalnie jestem ogniem w lozku, a z mezem mam taka sytuacje, ze jakbym mogla, to bym sie tam na dole zaszyla. To, jak kobiety podchodza do spraw lozkowych niestety duzo zalezy od tego, jak jest w zwiazku i jak facet je traktuje, i nikt mi nie wmowi, ze zmuszanie sie do sypiania z wrednym partnerem rozwiaze wszystkie problemy ;)

Gość gość
Autorko,ile masz lat? Jeśli po 30-tce,to bierz ślub bo to już późny wiek.Idź do gina niech ci wypisze recepte na tabletki zwiększające libido. Jeśli masz 25-29 lat to masz szanse poznać kawalera,ale czy będzie beyw wad?

Gość gość
12.33 co za bzdura :)

Gość gość
ile masz lat autorko?