Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzannnnna

Panowie! jak szybko sie podniecacie, erekcja.

Polecane posty

Gość Zuzannnnna

Jak w temacie. Pytam, bo moj facet (kochamy sie, jestesmy ze soba od dawna, nie nalezymy do nastolatkow :-) a on podnieca sie momentami blyskawicznie. Wystarczy, ze pomysli o mnie lub pocaluje go delikatnie, czasem nawet wystarczy spojrzenie w oczy :-) Uznaje to za ogromny komplement i wydaje mi sie, ze to cos wyjatkowego :-)

Gość gośćmarek
To miłość "Kotku" - i zbyt długi post - i Ty / zachowanie , ton wypowiedzi, stroje i może emanujesz seksem

Gość gość
Mam to samo przy swojej dziewczynie, momentalnie się na nią nakręcam :)

Gość gość
Moj ma to samo, tylko dotkne i juz mu penis tak pieknie sterczy ze mrrr

Gość gość
Zuza pewnie niezła z Ciebie Suczka

Gość gość
o i już trole sie obudzili

Gość Zuzannnnna
To jest po prostu piekne doznanie dla kobiety...!! Tez potrafie kusic, ale chodzi mi teraz wlasnie o takie zwykle, codzienne, nierotyczne sytuacje, kiedy wystarczy chocby spojrzenie :-)

Gość gośćmarek
Jak kiedyś śpiewał Jerzy Sztur - "Czasami człowiek musi , inaczej się udusi" Masz zdrowego , sprawnego faceta to sie nie dziw

Gość gość
To raczej normalne i naturalne jest.

Gość gość
Najbardziej podnieci twego faceta widok gdy inny wkłada w twoja cipke k***ska.

Gość V12
Witaj Zuza. Mam 37 lat ze swoja zona jestem juz 14 lat, erekcja wystepuje u mnie doslownie na zawolanie. Mam duze libido i czasami faktycznie tak jak pisalas wystarczy jej specyficzne "odpowiednie" spojrzenie i brakuje mi miejsca w majtkach :D

Gość gość
Mam dokładnie tak samo. Wystarczy chwila, jej spojrzenie, ton głosu, intymność i penis mocno stoi.

Gość gość
Wypowiem sie jako facet, nie zawsze tak jest. To zalezy od osoby. Ja mialem kilka dziewczyn przed ta teraz i dopiero ona potrafila zrobic z nim wrecz cuda. Ale kocham ja jak wariat, jak nastolatek! I kreci mnie w niej wszystko, choc nie jest jakas wyrafinowana uwodzicielka, wiecznie w ponczochach i szpilkach. Z innymi wczesniej tak nie bylo. Kiedys nawet jedna musiala go niezla chwile potrzymac w ustach, by stanal. Takze takie dziewczyny to skarby!

Gość gość
Oczywiście, ze tak. Wszystko zależy od danej kobiety i rownież od tego czy jest miłość.

Gość gość
Mi wystarczy jak popatrze na piersi lub tyleczek mojej narzeczonej i juz namiot. Niekiedy wystarczy usmiech czy spojrzenie. To normalne dla zdrowego mezczyzny. I z tego co tu wyczytalem i po wlasnych doswiadczeniach wynika ze chyba wszystkim paniom podoba sie sie gdy chlopakowi stoi na ich widok ☺

Gość Zuzannnnna
Ja wiem wlasnie, ze to jest normalne i zdrowe (w sensie, ze to nie zadne zaburzenie), nie mniej jednak- wyjatkowe :-) Powiem za siebie, uwielbiam ten stan, ten widok u faceta!! Super ktos podkreslil range milosci, zgadzam sie :-)

Gość gość
Czyli ze jak facetowi od razu nie staje to znaczy ze Kobieta go zbytnio nie kręci?

Gość gość
Czyli ze jak facetowi od razu nie staje to znaczy że kobieta go zbytnio nie kręci?

Gość gość
Moze nie az tak szalenie po prostu :-D

Gość elizadc
no czy ja wiem? może to też wynikać z jakiś problemów po prostu, mój na przykład przez stresy w pracy itd. za szybko kończył podczas seksu.. i dopiero jak zaczął brać tabsy iqman to teraz możemy się kochać godzinami. więc nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora.

Gość Zuzannnnna
To bardzo subiektywne :-) Ale cudowne.

Gość zenekZ
ja mam obecnie problemy z szybką erekcją trochę to trwa, erekton biorę doraźnie, po 40 minutach około jest erekcja, długo się utrzymuje i jest twardy członek, jestem po 50tce więc wiesz, to u mnie naturalne

Gość gość
Ja też stosowałem iqman i jestem bardzo zadowolony z efekt ów jakie uzyskałem. Dzisiaj wiem, że to iż wybrałem ten środek był bardzo dobrym rozwiązaniem

Gość gość
Ja też stosowałem Iqman i jak najbardziej jestem zadowolony z efektu, takich erekcji jak teraz i możliwości zadowolenia żony jak teraz to nie miałem nigdy...

Gość gość
Ja stosowałem IQman i jestem bardzo zadowolona, w końcu udało mi się znów wrócić na właściwe, że tak napiszę toru.

Gość Rene601
Jeszcze niedawno też tak działałam na męża, ale od kiedy zaczęły się u niego problemy w pracy i dużo stresu, to również z erekcją było kiepsko. Sporo rozmawialiśmy, w końcu zdecydował się na wizytę u lekarza, który przepisał mu maxigrę go. I mimo że w pracy jest jak jest to w sypialni układa nam się świetnie. Lek działa bardzo szybko, nawet kilkanaście minut od zażycia możemy się kochać, a formę też ma ok, bo tabletki są białe i do żucia.

Gość gość
Najpierw sprawdźcie jakie są efekty uboczne stosowania tych tabletek .

Gość gość
Czyli momentalnie sie spuszczacie to jakmzadowolic kobiete

Gość gość
Tutaj nie ma co pytac tych desperatów, zobaczą kawałek obwisłego cycka i już się podniecają.