Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja otyłość przyczyną wstydu przed spotkaniem

Polecane posty

Gość gość

zawsze kiedy z kimś piszę jest super, dogadujemy się, bo jestem wygadana, inteligentna i dużo osób potrafi ze mną rozmawiać na miliony tematów, śmiać się itd. mam swoje grono znajomych, którzy mnie akceptują, ale jestem otyła i to jest powodem tego, że boję się spotkać z kimś, z kim koresponduję. boję się tego, że ktoś spojrzy na mnie i albo ucieknie, albo spotkanie będzie sztywne i będzie trwało 30 min i już nigdy nikt się do mnie nie odezwie. jak to przemóc, a może jakoś powiedzieć wcześniej?

Gość gość
zdychaj grubasie

Gość gość
Zawsze lepiej powiedziec przed spotkaniem. Jeśli komuś to przeszkadza to i tak nie będzie z tobą dłuzej utrzymywał kontaktu, nawet kiedy się spotkacie. A jeśli nie będzie to komuś przeszkadzało to przynajmniej będziesz wiedzieć i nie będziesz się stresowac spotkaniem. A tak poza tym, to nie myślałaś o tym aby może schudnąć? Zbyt duża waga szkodzi twojemu zdrowiu. Nawet pomijając wygląd to jest to po prostu nie zdrowe. A do tego kiedy schudniesz nie będziesz się musiała już zamartwiać, co będzie jak się spotkasz 'w ciemno' z jakąś osobą z netu ;) pomyśl o tym. gwarantuję ci że kiedy zrzucisz troche kg to od razu poczujesz się lepiej i pewniej.

Gość gość
Zgadzam się z Tobą, walczę ze sobą, i widzę progres, ale w 2 dni nie schudnę. Mam chorą tarczycę i stąd tendencje do tycia. Jak mam dać komuś do zrozumienia, że jego oczom nie ukaże się szczuplutka dziewczyna, tylko nieco większa, ale nie gorsza? Nie powiem przecież: nie przestrasz się.

Gość gość
na Twoim miejscu znalazłabym takiego który bardzo lubi większe bo są tacy,na co Ci stres ,a taki to Cię będzie uwielbiać od wejścia

Gość gość
ja na twoim miejscu nie mówiłabym może wprost: jestem gruba, ale wyślij takie zdjęcie, na którym to widać, ale jednocześnie zachowane zostają Twoje walory, tzn rozpuszczone długie włosy (np.), ładny ubiór uśmiech itd. sam zdecyduje czy chce dalej z tobą utrzymywać kontakt, czy dodatkowe kilogramy mu przeszkadzają. facetowi też będzie mega głupio bo nastawi się na kogo innego, a przyjdzie kto inny

Gość gość
pewnie z tej otyłości masz zniekształconą twarz, możesz się zabić

Gość gość
musisz zdawać sobie sprawę ze swoich walorów i to je podkreślać. masz piękne włosy, to je eksponuj, nie związuj, nie zawijaj, tylko rozpuść, pokaż je. na spotkaniu na pewno będzie je oglądał i może one zostaną w jego pamięci. to samo oczy, podkreślaj je, jeżeli masz ładny uśmiech, to uśmiechaj się. jeżeli facet zrezygnuje z Ciebie bo masz więcej kg to olej go, bo dobrze się stanie. nikt nie będzie z nikim na siłę.

Gość gość
Duże jest piękne!