Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja mam cie odzyskać

Polecane posty

Gość gość
Zostawił cb.facet to poczytaj opinie psycholog to będziesz wiedzieć dlaczego odszedł. Facet to świnia. Jak odchodzi to zawsze do innej. A jak z tamtą jest źle to chce wracać h ()j posrany.

Gość gość
100% racji

Gość gość
gość 2016.06.23 Zostawił cb.facet to poczytaj opinie psycholog to będziesz wiedzieć dlaczego odszedł. Facet to świnia. Jak odchodzi to zawsze do innej. A jak z tamtą jest źle to chce wracać h ()j posrany. No powiem tak: tutaj nie ma żadnej reguły osobiście znam przykład że facet odszedł nie mając żadnej innej na oku ani obok siebie.

Gość gość
Autor jest tchórzem skoro tak łatwo odpuszcza.

Gość gośćdeadpool
Odszedlem, nie mam i nie szukam innej na sile, trwanie w zwiazku z rogami i bez milosci ...to nie tchorzostwo..

Gość gośćdeadpool
Czlowiek nie wpisuje sie w regulu, kazdy z nas powstal z innego przepisu, niepowtarzalnego algorytmu. Idealny mezczyzna i idaelna kobieta zyli w raju...do poki do dopoty nie zapragneli byc Bogami.....

Gość gość
deadpool jestes autorem ?

Gość gośćdeadpool
Nie Wcialem sie przed chwila.. I na chwile

Gość gość
jaka masz pierwsza literke imienia, deadpool?

Gość gośćdeatpool
Nie wiem kto pyta, wiec nie odpowiem:(

Gość gość
Autorze jak chcesz mnie odzyskać wystarczy przeprosić

Gość gośćdaedpool
Nie jestem autorem i nie chce mi sie czytac od poczatku. Za to jestam ciekaw, za co autor winien Cie przeprosic.

Gość gośćdeatpool
Odwagi..prosze

Gość gość
gośćdeadpool dziś trwanie w zwiazku z rogami i bez milosci ...to nie tchorzostwo.. A co to jest innego?

Gość gość
Za to ze się nie chciał ożenić ze mną.

Gość gość
Jak masz mnie odzyskać? Sam wymysł sposób, lubię kreatywnych facetów :) jak się oczywiście nie boisz.

Gość gość
My tu sobie gadu gadu, a autor już dawno zniknął.

Gość gośćjmdtpga
stchórzył i uciekł a my tu sie produkujemy

Gość gość
Wiadomo! Tylko tchórze tu wypisują. A może obmysla sposób na spotkanie.? Dla chcącego nic trudnego.

Gość gość
Teraz to możecie mi tylko d**e wylizac kimkolwiek jesteście. Miałaś szansę trzeba było ja wykorzystać. Teraz już możesz się p******ic z kimś na miejscu. Same plusy. Nie muszę za toba latać,wydawać kasy,troszczyć się, przechodzić ten cały stres usmiech.gif wkrótce dostanę to czego chce. Bede s********m i wyślę fotkę po z nimi razem usmiech.gif trzeba nie było się bawić tylko się odezwać pustaku. Teraz to sobie możesz z palca dawać!! Albo niech cię rznie ten gość z opona. Szkoda że tyle kasy poszło ale nic teraz dostanę w d**e za darmo i będę miał jakąś przyszłość czego i tobie w polandi życzę :-) ja już ******ie mam więc możesz się gonić z kimś innym tepa sztuko

Gość gość
Uuuuuuu jakiś cham się wypowiedział, a takich tutaj nie potrzebujemy, więc udzielaj się gdzie indziej!!!!

Gość gość
(16'59) Ja pierd.... Jak to przeczytałam to zaniemowilam. Czy ty człowieku masz coś z głową nie w porządku? Do kogo kierujesz te słowa? Takiej chamowy to nawet ja jeszcze nigdy nie odwalilam a mówią ze jak mam gdzieś faceta albo kogoś innego kogo nie trawię to potrafię być chamskia i bezwzględna. Kto cię tak skrzywdził, że tak zioniesz ogniem. Ona? Ty ja nadal kochasz, to widać i czuje się po przeczytaniu tego.Czuje się twoja bezsilnośc. Czuje się też strach, jesteś nieobliczalny. Bałam się przebywać w twoim towarzystwie. Nie można ci pomóc. Ty sam tylko możesz sobie pomóc odcinając się od wspomnień.

Gość gość
Bałabym powinno być Zakochany facet i bezradny jak dziecko :( to straszne.:( Pisał to napewno pod wpływem alkoholu.:(

Gość gość
Zastanów się nad sobą czy aby nie ma w tym wszystkim twojej winy. Mężczyźni nie chcą się przyznawać ze zawinili w związku, to kobieta jest zawsze winna. Kobiety nie odchodzą bez powodu.

Gość gość
15:26 To jakiś prowokator pisał nie autor

Gość gość
I bardzo dobrze. I będzie mnie rznal ten gość z oponą.

Gość gość
Wole banany :D

Gość gość
Czego ty się do cholery spodziewałes! No czego! Może ja mam w dopie twoje 5 minut może wcale tego nie chciałam nigdy ! I twoich fochow i tej całej dziecinady tez miałam dość i twoich chamskichyba odzywek tez ty hooju niemyty, zasyfialy klonie. Jak się nie wie czego się chce to tak się to kończy. Nie zadzieraj ze mną nie radzę bo się przeliczysz. Ale ty przecież liczyć nie umiesz :D zapomnialam:D

Gość gość
Miałam szanse :D ooooo jaka szkoda, że ja stracilam :D na zostane twoja służąca :D chyba tego nie przeżyje. :D"D:D to dopiero jest stratą. Takie życie mnie cudowne czekało :D przynieś wyniesie pozamiataj :D . Inna na moim miejscu by leciała na skrzydłach a ja nie, ale niewdziecznica ze mnie. I jeszcze zadowolić pana i wladce za kromke chleba i talerz zupy ( jak zasluze)to dopiero ciekawe zajęcie i jakie ambitne. Jak można taką propozycję odrzucić tez sama się dziwię. Co mi odbiło.? Ale już szansy nie mam :(. Ooooo ja nieszczęśliwa.

Gość gość
Do tej pory wypowiadali sie tu fajni ludzie, aż tu nagle kolejna idiotka psuje nam fajny ciekawy temat.