elenka77 0 Napisano Czerwiec 19, 2016 Witam wszystkich! Chcialabym spytac was wszystkich o wasze odczucia oraz doswiadczenia , ktore sa zwiazanie z mieszkaniem pod jednym dachem z rodzina. Moja sytuacja wyglada nastepujaco: mieszkam wraz z mezem (nie posiadamy dzieci) w domu mojej siostry i jej meza. Wszystko wyglada fajnie na pierwszy rzut oka. Zawsze bylam blisko z moja siostro i rowniez mam super kontakt ze szwagrem. Jakis czas temu moja siostra zaczela temat , ze w sumie to powinnismy w przyszlosci kupic jeden wielki dom i zamieszkac razem wraz z dziecmi. Rozumiem i cenie jej zdanie tylko jest jedno "ale". Jesli mieszkasz wraz z druga rodzina a masz troszke inny tryb zycia , inny gust co do urzadania mieszkania, inne pomysly na spedzanie czasu to czy nie jest to przeszkoda ? Oraz czy nie bedzie to stanowilo problemu w przyszlosci? Dotychczas nie wspominalam jej nigdy , ze nie lubie dywanu w salonie czy np. czasem moj maz i ja chcemy sobie lezec i ogladac tv przez caly dzien, bo to dla nas relax. Wiem , ze kocham moja siostre oraz mojego szwagra nad zycie , ale nie chce zeby takie glupoty nas poroznily w przyszlosci. Wiec moje pytanie jest takie drodzy forumowicze; Razem czy osobno?? Jak sadzicie ? Moze ktos mial podobne doswiadczenie i moze sie ze mna nim podzielic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach