Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fcbarcafans

Kocham Swoją koleżankę. Jak ją przekonać?

Polecane posty

Gość fcbarcafans

Witam. Od kilku lat znam pewną dziewczynę, która jest dobrą koleżankę. Chodziliśmy razem do jednej podstawówki i gimnazjum (tam się poznawaliśmy jeszcze jako dzieci). Teraz wchodzimy w dorosłe życie (ja nie długo skończę 20 a Ona 18 lat). Już od półtora roku znajomi mówią abym został Jej chłopakiem. 2 miesiące temu spotkałem się z naszym wspólnym przyjacielem i po rozmowie z Nim zrozumiałem, że Kocham Ją. Znalazła się 50-osobowa grupa przyjaciół i wspólnych znajomych, którzy chcą abyśmy byli parą (niektórzy apelowali o Tym już od dawna) a kilka osób zapytało się kiedy ślub!! :) Niestety przez nieostrożność znajomej osoby po miesiącu Ona dowiedziała się o Wszystkim :( Napisała mi na Facebooku: "Nie jesteś w Moim Typie" oraz "Mam nadzieję, że znajdziesz kogoś kto odwzajemni to Uczucie". Próbowałem walczyć z tym za pomocą Sympatii, Badoo, Twoo oraz poprzez imprezy. Dotarło do mnie, że to jest coś silniejszego odemnie i nie mogłem tak po prostu zostawić mojej koleżanki. Niesamowite jest w tym wszystkim, że przez to Wszystko czuję coraz większy opór i każdego dnia Kocham Ją coraz mocniej mimo to, że nie rozmawiałem ani nie pisałem od tamtego czasu z Nią. Poczułem, że gdyby znalazła się w niebezpieczeństwie bez chwili wahania oddałbym za nią życie! Jest wspaniałą osobą: mądrą, piękną i inteligentną. Jej brat (znam go też od paru lat ale z innej strony - głównie kopaliśmy piłkę na boisku) jest dla mnie wzorem do naśladowania (za to co w życiu osiągnął mimo młodego wieku) a także ma sympatycznych rodziców (z opisu, niestety nie miałem okazji ich przez lata poznać, ale w ostatnich tygodniach dzieje się niesamowita seria zdarzeń w wyniku których bardzo często Ich widzę, ostatnim razem było bardzo blisko tego abym poznał Panią i Pana: wtedy słyszałem Ich rozmowę z poważną osobą z naszej okolicy, która także znam). Zrobię dla Niej wszystko aby była szczęśliwa. Nigdy bym Jej nie oszukał ani nie skrzywdził. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, np: jesteśmy kibicami FC Barcelony, mamy podobne gusta muzyczne, aktywnie działamy na rzecz Naszej Okolicy (Współpracuję osobiście z "Włodarzem", który zna rodzinę mojej ukochanej), lubimy aktywnie spędzać czas, czasem poimprezować i jeszcze inne. Co mam zrobić, jeżeli wiem gdzie mieszka, ścigam wszystkich i każdego z osobna od małych dzieci po dorosłych a zarazem poważnych ludzi aby pomogli mi poznać rodzinę mojej ukochanej (ma jeszcze małą siostrę) a zarazem odzyskać kontakt z Nią (od miesiąca nie kontaktowałem się po wiadomościach jakie otrzymałem) a także mam nr telefonów (do Niej, brata a także rodziców - są przedsiębiorcami i prowadzą dobrze prosperujące firmy). BŁAGAM!! POMOCY!! Czuję, że to dziewczyna która jest Tą Jedyną, nie mogę tak po prostu odpuścić bo życie straci wtedy sens :'(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować