Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie będe mial dziewczyny bo wygladam jak gowno

Polecane posty

Gość gość

Ehbh

Gość gość
w tych czasach narzekać na swój wygląd to raczej nie ma co, jest tyle sposobów poprawy wyglądu, zmiana stylu, nowe ciuchy, perfum jakiś fajny...kurcze chłopak wrzuc na luz bo najważniejsza jest tak naprawdę pewność siebie u chłopaka a nie jego wygląd..wygląd ma mieć tylko zadbany czyli ukąpany, czyste ciuchy, zadbane paznokcie, włosy ułożone, ogolony, perfumik, i zadbane zęby by mógł się bez wstydu usmiechnac...tyle jeśli do tego chłopak dorzuc***ewność siebie to nie ma dziewczyny której by nie zdobył tylko cza przestać narzekać żadna dziewczyna nie lubi zakompleksionych facetów bo zwyczajnie nudne jest słuchać ,,a ja brzydki jestem" itp

Gość gość
Mam brzydka twarz

Gość gość
Dziewczyny patrzą tylko na wygląd

Gość gość
dziewczyny sie mna brzydza

Gość gość
już Ci napisałam ze w tych czasach można wszystko zrobić z wyglądem, bo jest tyle sposobów ze ho ho kosmetyczki, zabiegi pielęgnacyjne, operacje plastyczne itd ale po co ? ważne byś tą twarz miał zadbaną każda twarz zadbana jest miła dla oka a gdy do tego dojdzie pewność siebie poczucie humoru, dystans do samego siebie to możesz się podobać...ja pierwszego chłopaka kochalam strasznie szalenczo byłam zakochana dlatego ze był pewny siebie nikt w nim niczego ładnego nie potrafił znaleść a ja byłam strasznie o niego zazdrosna bo był dla mnie idealny mimo iż miał okulary był chudy strasznie palił, i miał zaniedbane zęby ale dla mnie wtedy był ideałem dlatego ze on nie zwracał uwagi na swoje wady był pewny siebie to i ja ich nie zauważalam tak działa zakochanie

Gość gość
dziewczyna z internetu ze potrzebna mi jest operacja plastyczna twarzy ze jestem taki brzydki.

Gość gość
dziewczyna z internetu powiedziala mi ze potrzebna mi jest operacja plastyczna twarzy taki ze mnie brzydal.

Gość gość
a co Ty się jakas dziewczyną z internetu sugerujesz? daj spokoj...tamtemu.mojemu byłemu też nie jedna powiedziała ze jest brzydki a dla mnie był idealny wszystko zależy od gustu to ze jej się nie podobales nie znaczy ze jesteś brzydki naprawdę

Gość gość
opinia jest bardzo wiarygodna dlatego nigdy nie bede mial dziewczyny.

Gość gość
z takim myśleniem to napewno mieć nie będziesz bo się jakas opinią idiotki przejmujesz heh wiarygodna? każdy ma inny gust nie rozumiesz? jej się możesz nie podobać a dla innej będziesz piękny...tak samo ja jednemu chłopakowi się podobam innemu nie..i nie uważam ze jestem brzydka bo ktoś mi tak powie...dlatego ze każdy ma inny gust..zamiast narzekać i wpedzac się w kompleksy weź się za siebie, pracuj nad wyglądem takim jaki by Cię satysfakcjonowal jak tylko Cię stać a jak nie to zarob, idź na siłownię, do kosmetyczki na jakieś zabiegi jak masz problemy z cerą, bądź na zabieg korekcji nosa jak nos Ci nie pasuje..zmien fryzure u fryzjera na fajna męską jakąś, ogól sie, zadbaj o zeby, i zmienisz się nie do poznania tylko trzeba chęci, i trochę się wysilic, i przestan z tym mowieniem ze dziewczyny lecą tylko na wygląd bo powtarzam ze facet niepewny siebie choćby niewiadomo jaki ładny był to nie jest pociagajacy i atrakcyjny dla kobiet. takie są fakty

Gość gość
wiec nie pierdziel ze jak bede pewny siebie to bede mial dziewczyne to nie przejdzie bo probowalem mnostwo razy

Gość gość
jestem zadbany

Gość Emirhan
A ja nie będę miał z ważniejszego powodu,bo mam zero kontaktu z dziewczynami od 15 lat i przestało mi zależeć na walce o ich posiadaniu.To jest dopiero powód

Gość gość
z geby ci capi ,syry ci smierdzą i sie dziwisz ze baby ci komplementa sadzą a idz sie utop:-D :-P

Gość gość
nie j***e mi z ryja

Gdybym był dziewczyną odrzucałbym z miejsca 80% polskich mężczyzn ponieważ właśnie tyle z nich wygląda jak g****o i tu nie ma co się kłócić tylko taka jest prawda. Pewność siebie to dziś żadna zaleta, to nie średniowiecze.

Gość gość
suki jebniete

Gość gość
k*****i jestescie i bedzie