Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojciech43

Nie możemy zajść

Polecane posty

Gość Wojciech43

AAAA!! Pomocy. Z żoną staramy się o dziecko od 3 miesięcy i ciągle nic. Ja 43, żona 31. Nie jesteśmy najmłodsi ale wiek jest w porządku. Poradźcie coś, podniesie ktoś na duchu?

Gość gość
Jeśli do roku się Wam nie uda to trzeba zgłosić się do specjalisty.

Gość gość
Lepiej nie czekajcie rok, niestety ostatni dzwonek dla was

Gość Gafko
Zrób badanie na żywotność plemników. Może w tym tkwi problem. Jak tam to próbuj podnieść jakość nasienia naturalnymi suplementami w stylu permen Repro i zacznij więcej się ruszać.

Gość gość
Spokojnie my z mężem oboje po 32 lata i udalo się dopiero w szóstym cyklu;)

Gość gość
Zona jeszcze calkiem mloda ale niestety Ty juz nie. Pomyśl o dziecku.... Ja mam ojca który mial 44 lata jak się urodziłam... Wszyscy zawsze mówili ze dziadek z wnusia tak się tego wstydzilam...

Gość niezwykła_żona
Trzy miesiące starań to wcale nie tak dużo! Spokojnie, na luzie, najgorzej jest gdy za bardzo się człowiek stara. Ale skoro tak bardzo chcecie to może warto wypróbować suplementy diety? Mój mąż postawił na Permen Repro, gdy staraliśmy się o dzidziusia. Już po kilku tygodniach nasze życie seksualne się ożywiło. Poza tym to bezpieczny suplement diety, który wspiera płodność.

Gość Wojciech43
O nie słyszałem o takim suplemencie. To jest na receptę?

Gość Wojciech43
A moze poprosic sąsiada o pomoc? Ma 33 lata i jest okazem zdrowia

Gość gość
Mój mąż brał przez jakiś czas Permen Repro, który poprawia witalność i wspomaga męską płodność. Nam się udało , myślę ,że warto spróbować

My tez skorzystalismy z suplementacji, w naszym wypadku byl to Permen King. Po 3 miesiacach zaszlam w ciaze :)

Gość Edziaaaaaaaa
Olej z wiesiołka może pomóc.

Gość kiniajot
Nie słyszałam o tym repro - to jakiś suplement?

Gość Czarny Księżyc
Z sąsiadem dobry pomysł:classic_cool:.Chociaż możesz spróbować z inną:classic_cool:.

Gość sibulka
Kinia czytałam w necie o tym repro trochę i brzmi zachęcająco. Pójdę jutro do apteki i zapytam o to :)

Gość Pandi2
Sibi a co ma w składzie ten permen repro? On jest bez recepty?

Gość sibulka
Na pewno ma storczyk męski i korzeń maca. Coś na pewno jeszcze ale nie pamiętam ;)

Gość Witiaa
Wiadomo, że dieta jest bardzo ważna. A czas dla plemników też jest bardzo ważny ale suplementy na pewno w niczym nie przeszkodzą, a mogą dużo zdziałać. Jeżeli mają naturalne składniki wpływające na poprawę jakości nasienia to czemu nie spróbować?

Gość oksandrol
Nigdy nie zaszkodzi moim zdaniem ;) my jak się staraliśmy o naszego potomka to mąż brał suplementy żeby po prostu było lepiej i pewniej że tak powiem - udało się ;)

Gość rikarda
Ja uważam, że repro jest w porządku. W końcu jak staramy się o potomstwo to zmieniamy nawyki i dietę, a warto ją wspomóc odpowiednią ilością składników wpływających na płodność.

Gość Artuross
Z tego co wiem to repro ma tak dobrane składniki żeby poprawić żywotność plemników także myślę że warto. W końcu jeżeli z żoną wszystko ok to właśnie od tego zależy zapłodnienie z Twojej strony ;)

Gość gość
rikarda, artuross a badania nasienia w Waszym przypadku były? Ja leczę się w Invimedzie i nie ukrywam, że to pierwsze podstawowe badania, od których lekarza zaczął w ogóle rozmowę.

Gość DominikZetek
Wiem, że są suplementy zwiększające rodność plemników - warto się zainteresować tym tematem :)

Gość Artuross
Badań nie miałem ale u mnie można było się spodziewać że szybko nie zajdziemy. W życiu sobie nie żałowałem imprez i innych, a codzienna praca to maksymalny stres. Ja uznaliśmy że to czas to po prostu zacząłem uważać na różne rzeczy, zmieniłem dietę i właśnie zacząłem brać permen repro. Udało się jakoś po 3 miesiącach :)