Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mieszkania sie sprzedają

Polecane posty

Gość gość

Chce kupić mieszkanie za 350 tys. w jednym z dużych miast żeby wynajmować ale nie jestem pewien czy to będzie dobry pomysl dlatego mam watpliwosci i pytanie czy latwo pozniej bedzie je sprzedac w tej samej cenie za 2-3 lata ewentualnie mniej o pare tys. ?

Gość gość
W Warszawie Poznaniu Krakowie czy Wrocławiu zawsze warto kupno nieruchomości to zawsze lokata kapitału, chociaż

Gość gość
Właśnie lokate kapitału chce zrobić tylko czy później szybko sprzedam, czy nie będzie problemu z tym

Gość gość
no nie wiem, ja chcę sprzedać i nie ma chętnych

Gość gość
Może źle się reklamujesz, zdjęcia mają być atrakcyjne, na jakimś popularnym portalu internetowym, mieszkanie przynajmniej czyste i posprzątane, wielu tego nie robi

Gość RepublikaWnętrz
Polecamy mieszkania Republiki Wnętrz we Wrocławiu. Posiadamy dwa osiedla w świetnych lokalizacjach. Na krzykach lub na Swojczycach. Wiecej informacji na naszej stronie internetowej www.republikawnetrz.pl

Gość gość
Dobre mieszkanie do sprzedania tomieszkanie dobrze wycenione to też liczy się przy sprzedaży . Jak ja sprzedałam mieszkanie najpierw je wyceniłam z firma http://taksator.info/kontakt/

Gość gość
Dobre mieszkanie do sprzedania tomieszkanie dobrze wycenione to też liczy się przy sprzedaży . Jak ja sprzedałam mieszkanie najpierw je wyceniłam z firma http://taksator.info/kontakt/