Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu piłkarze związują się z takimi kobietami

Polecane posty

Gość gość

Obczajcie sobie kobietę Kapustki, Milika... Czy piękno kobiety to napompowane wargi i sztuczność? Nie ma już pięknych i naturalniejszych kobiet? Lewy, Szczęsny i Błaszczykowski mają trochę naturalniejsze i ładne kobiety.

Gość gość
Skoro sami są puści i próżni to z kin mają się związać, z wykształcona kobieta?

Gość gość
proste samcze podejście,stać mnie,to mam kobietę ,na którą nie każdego stać

Gość gość
dokładnie. są bogaci - więc mogą przebierać w pięknych kobietach. a że sami są prości, to wybierają plastikowe laski. akurat ania lewandowska jest tu wyjątkiem. jest ładna, ale wciąż naturalna.

Gość gość
Ale tu nie o to chodzi, że nie każdego stać na taką kobietę, bo wiele z tych kobiet jest po prostu tandetnych, a nie pięknych. O to chodzi. Bo wiadomo, że tacy faceci zazwyczaj będą mieli większy wybór. Jessica Ziółek, akurat trochę lepiej od Kapustkowej wygląda, ale i tak ma oklepaną urodę i surową -http://i.wpimg.pl/661x991/d.wpimg.pl/1608495955--1997350152/malgorzata-rozenek.jpg

Gość gość
A po co mi wyksztalcona kobieta? Jak się ma tyle kasy to nie zaimponuje Ci korppsuczka która dużo zarabia. Nie potezebna jest też kobieta która spędza cały dzień w pracy. Wystarczy taka która jeat ladna, seksowna i będzie miała czas dla mnie.

Gość gość
Tępaki, nauczcie się czytac. Chodzi o to, że ładna kobieta nie równa się napompowana i po operacjach plastycznych

Gość gość
gość dziś A po co mi wyksztalcona kobieta? Jak się ma tyle kasy to nie zaimponuje Ci korppsuczka która dużo zarabia. Nie potezebna jest też kobieta która spędza cały dzień w pracy. Wystarczy taka która jeat ladna, seksowna i będzie miała czas dla mnie. x ale pytanie autora było: dlaczego wiążą się z "takimi" kobietami - czyli plastikowymi.

Gość gość
Bo w takich się zakochali i takie im się podobają. Logiczne.

Gość gość
Bo maja kiepski gust

Gość gość
Marina jest śliczna

Gość gość
A czy to twój problem? Jeżeli taka mu się podoba to czemu nie. Każdy robi to co lubi i nic ci do tego!

Gość gość
Żony bogatych mężów nie muszą pracować a nawet nie powinny. Zajmują w ten sposób miejsce innym. Zarabiam dobrze i nie wyobrażam sobie zęby moja żona pracowała. Przychodzę do domu żona jest wypoczeta radosna i mam cicho w domu. U sąsiadów ryk każdego dnia przychodzi kobita z pracy sfrustrowana on również nie zazdroszcze

Gość przerost tresci nad forma
widac że nie znasz żadnego pilkarza skoro nie rozumiesz :D wielu z nich nie potrafi plynnie czytać a ty wymagasz aby podobała im się okularnica z biblioteki. ich zycie to piłka,telewizja, playstation, dyskoteka i ******ie to co ma mu sie podobać ? kobiety które uzywają trudnych zwrotów i nie wiadomo o co im chodzi ? podoba im się to z czym mają styczność i z czym łatwo się POROZUMIEĆ, po prostu nadają na tych samych falach bo zycie tych lasek kreci się mniej więcej wokół tego samego. te strasze wygladają na naturalne bo się zestarzały.

Gość gość
Piłkarze zazwyczaj wiążą się z modelkami.

Gość gość
Ciekawy temat A ja polecam zerknąć na żony DJów, to niekoniecznie modelki, Choćby żona Van Buurena. Zdziwicie się.