Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kasy trzeba mieć żeby wyjechać nad polskie morze

Polecane posty

Gość gość
gość 14:12 -> Dobre ale racja

Gość gość
Niektórym wakacje po kosztach odpowiadają i co wam do tego. A niektórym musi wystarczyć a i tak są zadowoleni.

Gość gość
My Wynajęliśmy domek kempingowy w którym jest kuchnia elektryczna dwupalnikowa i powiem wam że ja zamierzam tam gotować obiady. jest lodówka ,są garnki i inne narzędzia kuchenne więc z tym nie będzie problemu. I co z tego że będę gotowała?

Gość gość
Co za bzdury. Jak jedziesz z rodziną 3-osobową to przez 10 dni w miejscowości typu Mielno, Łeba wydasz max. 3000 zł. Trzeba tylko poszukać wcześniej noclegu bo rozbieżności w cenach są bardzo duże i często nie zależą od standardu. Dużo więcej wydałbym gdybym pojechał sam polować na małolaty, ale wtedy dobrze jest mieć pokój w jakimś pseudohotelu i zamawiać to co najdroższe a niekoniecznie smaczne z karty dań bo to działa na te szmaty. Plus ze dwie, trzy stówki trzeba wydać co wieczór w klubie.

Gość gość
Mój kolega 35 lat z Warszawy, opowiadał że pojechał z kumplem do Mielna postawili piwka dziewczynom-młodym nastolatkom na plaży siedzieli z nimi a później na koniec je przelecieli także autorze powyżej -wszystko możliwe i wcale nie musisz mieć dużo kasy żeby im zaimponować.

Gość gość milna
My 6 osób.Byliśmy 12 dni w Mielnie.Cały pobyt wyniósł nas zaledwie 3.650 zl ! Za domek kempingowy zapłaciliśmy 2.400 plus 80 zl.opłata klimatyczna.W domku była kuchnia więc normalnie gotowałam obiady tak jak w domu ,niedaleko Biedronka więc żywność kupowałam tam.I ani razu nie jedliśmy nic na mieście. Za to codziennie chodziliśmy na lody i kupiliśmy drobne pamiątki.No i plus 350 zl.paliwo które doliczyłam.Więc 3.650 zł.całe 12 dni nad morzem!