Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ortopeda w warszawie

Polecane posty

Gość gość

Pomocy! Szukam ortopedy w Warszawie. Wiem, że jest wiele placówek ale zależy mi na miejscu z polecenia. Mam problem ze stopą…bezskutecznie walczę z bólem… Chcę iść do specjalisty, który będzie w stanie szybko mi pomóc. Polecicie kogoś

Gość gość
Mój chłopak chodził do ortopedy w enel med- był zadowolony. Czytałam też, że do enelu należy cała klinika sportowa do której chodzą piłkarze, więc akurat w tej sieci muszą być dobrzy specjaliści z tej dziedziny. Mój Mariusz szybko wrócił do zdrowia, lekarze szybko postawili go na nogi, może jeszcze nie jest aż tak sprawny jak wcześniej przed kontuzją, ale poprawa jest ogromna, a miał straszne problemy z kolanami. Spróbuj tam, polecamy.

Gość gość
proponuję popytać wśród znajomych - to najlepszy sposób;) ja mam z polecenia bardzo dobrego ortopedę w http://www.okulus.com.pl/

Gość gość
O matko ja też miałam kiedyś taki ból stopy który cały czas mi się nasilał i pamiętam jak latałam z nim po różnych ortopedach :-/. Najpierw bolało tylko przy chodzeniu a potem już przy siedzeniu czy leżeniu i tu nawet wyrywał w nocy. Buta też było trudno założyć. Oczywiście gdybym od razu trafiła na ogarniętego lekarza to pewnie aż tak by nie było no ale ważne że w końcu znalazłam takiego w www.polmed.pl na Puławskiej. Okazało się że to ostroga piętowa no i zaczęło leczenie. Musiałam przyjmować leki przeciwzapalne i robić ćwiczenia które rozciągają mięśnie. Do tego noszenie butów na grubszej podeszwie i specjalne wkładki. Długo to wszystko się ciągnęło i uprzykrzało życie no ale przynajmniej obeszło się bez żadnej operacji. Dzięki bogu bo czytałam że jak się to operuje to może coś się stać z nerwami w stopie. Jak wybieracie buty to zawsze takie z miękką podeszwą bo przez twardą może się wam stać to samo co mi.

Gość Kolormis3
Z tego co się orientuje to bardzo szybka pomoc ortopedyczna jest w klinice Rex Medica Sport. Możesz spróbować tam jeśli zależy Ci na czasie

Doktor Marek Krochmalski jest najlepszym ortopedą traumatologiem w Warszawie, przekonałam się już o tym kilkakrotnie. Przyjmuje w Porta Medica na Krasińskiego. Jeśli on nie pomoże to już nikt. Ma ogromną wiedzę, mnie leczył z problemów z kolanami i biodrem, miałam też sporo problemów z kostką po niefortunnym skręceniu. Na chwilę obecną dzięki panu dr nic mi nie dolega i nie dokucza.

Gość gość
Ja po urazie kolana chodziłam do ortopedy do Centrum Medycznego doktorA przy Trakcie Brzeskim 57 B i serdecznie polecam. Pan doktor bardzo dokładny i sympatyczny :) Zostawiam Ci link do ich strony internetowej https://www.doktora.pl/

Gość gość

prawda jest że nie jest łatwo o dobrego specjalistę ortopedę. ja się nasłuchałam wielu strasznych historii kiedy to lekarze popełnili błąd 😕

Gość madzullla

Warto zawsze wśród znajomych popytać. Ja na przykład po złamaniu kości śródstopia wybrałam się do Poradni Chorób Stopy bo przyjmuje tam polecany dr Bryłka. Świetny lekarz, widać spec od stóp, od razu wiedział w czym rzecz i jakie działania podjąć. Musiałam przejść operację, ale na szczęście nie była jakaś tam mocno skomplikowana no i po rehabilitacji już wróciłam do sportu. Dlatego tego ortopede moge z całą pewnością polecić 🙂