Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwester StanOn

Przespałem się z nią tylko raz

Polecane posty

Gość gość
Ile ona ma lat? 16? Jesli tak, to jestem wstanie zrozumieć, że tak za Tobą biega.

Gość gość
Wątpię, by ktoś mógł się zakochać w takim imbecylu. Pewnie góra mięśni, pusto w makówce, mikrusek w spodniach a wyobrażenie o sobie nieziemskie.

Gość gość
15"48,tu pisze kilka osób ,w tym kobiety.

Gość Kobietka1986
Powiedz jej że dla Ciebie był to tylko przygodny seks nic więcej, że doprowadziły do tego: - alkohol, - chwila słabości, - że sama tego chciała (jeśli faktycznie tak było), - że nie oparłeś się jej po prostu, - że to ona zaciągnęła Cię do łóżka (jeśli faktycznie tak było) Daj jej do zrozumienia że nie możesz zmuszać się do kochania kogoś po jednej imprezie czy też po jednej wspólnej nocy. Ze nie czujesz do niej nic specjalnego. Powiedz że nic z tego nie będzie. Rozczaruje się, ale będzie miała nauczkę na przyszłość że najpierw musi być zadeklarowane (i szczere)z obu stron uczucie a dopiero później seks jeśli na przyszłość nie chce mieć podobnych przykrości z facetami. Powinna też staranniej dobierać partnerów a nie sypiać z kim popadnie. Po prostu poprzez tą wspólną noc poczuła do Ciebie bliskość, przywiązanie. Nie chce teraz odrzucenia jeśli się Tobie fizycznie i emocjonalnie oddała. Teraz wydaje jej się że teraz kocha ale z czasem zapomni. Po Tobie zostanie jej tylko wspomnienie i kac moralny. Powiedz że za tydzień pozna kogoś nowego, może nawet dużo lepszego niż Ty.

Gość gość
tak,można naiwnie zakochać się od pierwszego spojrzenia.

Gość gośćlisaaa
dlaczego mu dokuczacie,panienka bez niczego mu się oddała jak lafirynda a potem jeszcze robi cyrki i się narzuca,to wy się szanujcie głupie pisdyy ,panienka jest żałosna,autor jest mało wymagający to inna rzecz,ja nie sypiam gdy nie kocham bo mam to samo ,a ja nie lubie mieszac w glowie komus kogo nie chce ,ale wiem ze łatwi lubia kopulować dla rozrywki wiec nie wypada chyba narzekac jak potem sa komplikacje ,to konsekwencje

Gość gość
Sorry kobietka1986,ale mocno naiwna jesteś.

Gość gość
To sa konsekwencje twojego nieodpowiedzialnego zachowania. Ciesz sie, ze dziewczyna w ciaze nie zaszla, bo bys bulil do konca zycia alimenty :D Moze nastepnym razem dwa razy sie zastanowisz zanim zrobic cos glupiego. Teraz sobie radz :)

Gość gość
to samo co wymyslacie pannie można powiedziec autorowi-było ich do tego dwoje hehe.Chyba go nie zgwałciła,co?!

Gość gość
*w stanie

Gość gość
16"00,i to jest clou tematu.

Gość gość
15-59 co za parafilane wpisy. Kobieta jak ma ochotę i prześpi się z facetem to już lafirynda a facet to może robić co chce. I będzie mu wybaczone, bo to facet tylko. Co za brednie.

Gość SylwesterStanOn
15:50 - fakt, że to było po alkoholu, i fakt, że to ona się we mnie zakochała (mnie przychodzi to z trudnością, bowiem po pierwszym razie, żaden mężczyzna nie zakocha się w żadnej kobiecie), nie upoważnia cię do pisania bzdur. Ona nie mogła się we mnie wcześniej zakochać bo mnie nie znała, ja jej też. Nie dałem "jej do zrozumienia, że to był tylko sex" bowiem nie byłem w stanie, zresztą ona też była wczorajsza. Ja się w niej nie zakochałem,to pewne. Taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz. Opisałem ją tu ku przestrodze, drogie panie. Nie cenię kobiet, które pchają się do rozporka(zwłaszcza po alkoholu), a potem z uporem maniaka przekonują, że kochają. Nie szanujecie się, a chcecie być kochane i szanowane. To utopia. Na koniec: to ty, kobieto masz problem. ty nawet nie próbujesz zrozumieć sytuacji, ty wiesz lepiej :D IrenMatiew: nareszcie ktoś rozumie sytuację. Dziękuję za uwagę 🖐️

Gość gość
Nie sypia kobietka1986 gdy nie kocha.Gorzej gdy ona kocha tylka daje a on nie jest zakochany ale ją bzyka. To nielogiczna hipokryzja !!!!!!!!!!!

Gość gośćlisaaa
przeczytaj jeszcze raz głąbie co napisałam,tak lafirynda co sypia z pijanym nieznajomym,bo np. ryzykuje ciąże załóżmy z ciulem,to chyba idiotyczne,a kto ma wybaczyć autorowi ?może ja? ja nie lubię łatwych :-)

Gość gość
to prowo już było.Tyle.

Gość gość
Nigdy nie zakochałam się po jednym stosunku 🖐️

Gość gość
16-06 autorze to ejsteś w końcu alicją i autorem w 1 osobie. Ile jeszcze dodasz tu postów podszywając się pod gości. Temat prowokacja. Mierna.

Gość gość
coś ty, na pewno musiala sie zakochac wczesniej a potem chciala seksu z toba pewnie z tej milosci i pewnie liczyla, ze tak ci sie w lozku spodoba ze i ty ja pokochasz :D o zgrozo, sa kobiety ktore kochaja faceta ktory nigdy im nie wsadzil wacka, i to jest szokujace :O bo sie moze okazac, ze gosciu ma malego, brzydkiego albo impotent. bardzo nierozsadne sa takie kobietki :D zadnej milosci przed seksem

Gość gość
Autorze ale z ciebie hipokryta. Nie szanujesz kobiet, które od razu wskakuja na przygody seks do łóżka, ale sam to robisz. Ja bym takiego faceta nie chciała. I inne porządne kobiety też nie. Może poszukaj wśród takich latawic, bo kobieta wartościowa cie odrzuci,nie masz szans u takiej.

Gość gość
Autorze,to dziala w dwie strony:nie szanujecie sie,bzykacie gdzie?/jak?/kiedy się trafi i potem my kobiety was też nie szanujemy.

Gość gość
Facetow to niby alkohol usprawiedliwia a kobieta po alko to lafirynda i szmata,itd,itd. Na tej samej imprezie,ten sam alkohol i jedno to ok,bo mu sie chcialo,a panna to dziffka,k..wa i gorzej. Podwojna (nie)moralność facetów i niektórych zdziwaczalych panien,co zamiast seksu uprawiaja teorię w necie haha.

Gość gość
dziś A ja nie szanuje facetow, bo mezczyzna cie nie nazwe, ktorzy pozwalaja sobie grzebac przy rozporku pierwszej lepszej, po alkoholu czy nie, i nie potrafia wziac na klate odpowiedzialnosci za swoje wlasne czyny. Nie jestes w niczym lepszy od kobiet, ktore opisujesz :) Tak tylko Cie uswiadamiam, zebys sie pozniej nie zdziwil, ze porzadne kobiey maja cie gdzies .

Gość gość
Chłopaku,pieprzysz się z nieznajomą a choc gumki to nosisz ze sobą?

Gość gość
Ależ ty jesteś niedowartościowany autorze. Piszesz i piszesz i zamilknąć nie możesz. Ni masz w domu z kim porozmawiać, że się tu tak wypisujesz?

Gość gośćk
wy szanujecie członki, modlicie się do nich, tęsknicie, jesteście bierne i poddane. ma rację facet, że was nie szanuje. poszedł z pijaną i sam był pijany, ale czy musi ja pokochać? nie musi. a ona jego tak. parodia. od razu widać, że ta kobieta z jakiegoś marginesu. dzwonić do faceta i wstawiać mi miłość. uwłaczające, głupie. jestem facetem ale gdyby mnie coś takiego spotkało pogonił bym pindę gdzie pieprz rośnie.🖐️

Gość gość
dziś Niepotrzebnie pisalam posta. Widze, ze wyreczylas mnie wczesniej :)

Gość gość
16;17 Dla mnie facet co bzyka przygodnie po alkoholu to jakiś margines. Nie mam do takich szacunku, u mnie nie mialby szans. Mnie interesują tylko porządni, prawdziwi mężczyźni, odpowiedzialni za swoje czyny. Jeszcze trochę, a wyjdzie, że to ona go wykorzystała na tej zakrapianej imprezie, biednego misia do łóżka zaciągnela. Ale popatrzcie ona wyszła na dziwke a on tylko poszalal po alkoholu. Co za hipokryzja. Brzyde się takimi osobami.

Gość gość
O 16,10 są 4.wpisy

Gość gość
albo pięć!