Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często waszym zdaniem dziewcz.yna powinna odzywać się pierwsza ?

Polecane posty

Gość gość

Na początku związku? Załóżmy, że on ostatnio 2 razy pierwszy się odezwał po spotkaniu, to czy teraz ja powinnam? Pytam bo mam dopiero 19 lat i jeszcze małe doświadczenie w związkach... (on ma 25). Przeważnie to on pisze lub dzwoni pierwszy tak w 90% przypadków Zgłoś Odpowi

Gość gość
odzywa się ZAWSZE mądrzejszy, jeśli zależy mu na kontynuacji związku lub znajomości. tyle!

Gość gość
Powinno się odzywać po równo z facetem, a nie zgrywać jaśniepanią.

Gość gość
Na początku to facet ma cie zdobywać. Nigdy nie biegaj za facetem, pamiętaj. Ale od czasu do czasu,tez coś napisz żeby się cieszył. Jednak zostaw mu pole do działania.Faceci nie lubią narzucających się kobiet, musisz być trochę niedostępna ale flirciara. On musi tez czuc ze ci się podoba, ale traktuj go na początku na dystans.

Gość gość
gość wczoraj Widać nic nie wiesz o mężczyznach

Gość prawik29
ci/py z kafe to nie mężczyźni, ona ma 100% rację

Gość gość
Ale od czasu do czasu,tez coś napisz żeby się cieszył x Ho ho, ale królewna z drewna łaskawa.

Gość gość
Właśnie nie wiem jak to wyważyć żeby nie dać mu poznać, że od razu na niego " lecę" ( a już kiedyś się na tym przejechałam w poprzedniej znajomości, jak okazałam, że mi zależy ,ale też nie osaczałam tamtego faceta) , ale też nie chciałabym być tzw " księżniczką" i kurcze strasznie ciężko mi to wypośrodkować, nie wiem czasem czy powinnam pisać czy nie... teraz on sie odezwał w wczartek i piątek, przez weekend nie mieliśmy kontaktu, a teraz to nie wiem czy się dzisiaj powinnam ja odezwać? Że może on na to teraz czeka? Bo w 90% przypadków to on pierwszy pisze lub dzwoni... Ja nie jestem księżniczką tylko właśnie teraz się boję okazywać, że mi za bardzo zależy bo juz sie raz na tym przejechałam

Gość gość
Tak ci ciężko napisać teraz? Faceci teraz nie są takimi frajerami i jak widzą, że tylko oni piszą, to rezygnują z księżniczek.