Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was tez czuje się taki samotny jak ja?

Polecane posty

Gość gość

Ostanio źle nam się układało z facetem, nie widzieliśmy sie 2 tygodnie i nie wiem czy to się nie rozpadnie, poza tym moja przyjaciółka (jedyna taka z która się spotykałam gdzieś poza pracą) znalazła sobie chłopaka i ma mnie teraz gdzies :O Nie mam co ze sobą zrobić, szczególnie w takie dni jak dzisiaj.. Ewentualnie samotne spacery wchodzą w grę :O Poza tym niedługo mam oddać pracę mgr więc z tego pisania nawet nie miałam czasu zadbac o siebie czy iśc do fryzjera, może obiektywnie nie wyglądam źle, ale tak się czuję... I w ogole jest do d....

Gość gość
generalnie to tamten rok był bardziej udany od tego... pełno wyjazdów, wspomnien, jakas radość z zycia, a teraz to czuję się strasznie samotna.. Dzisiaj byłam sama na długim spacerze, ale to nie jest to samo

Gość gość
Piotrek- a czemu? Nie masz dziewczyny, znajomych? jeszcze jak jesteś samotny od zawsze to sie przyzwyczaiłeś, a ja zawsze miałam chłopaka przy sobie i koleżankę i się to zmieniło...ale to nie fair bo jak ona nie miała faceta, a ja z moim się nawet często spotykałam, to i dla niej czas znajdywałam