Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arthurr242424

Co się ze mną dziś stało ??? Myślałem, że nie żyję !!!

Polecane posty

Gość arthurr242424

Proszę o powagę i darowanie sobie komentarzy typu : prowo, albo robienia sobie jaj. Przed południem wybrałem się na przejażdżkę rowerem. Zatrzymałem się w parku ale naszło mnie na słodkie. Kupiłem sobie ptasie mleczko i poszło na raz. Miałem się położyc na słoneczku i opalac ale jakoś czułem, że może mnie głowa rozbolec bo 13 godzina była i słońce dobrze dawało. Położyłem się w cieniu pod drzewem i tak mnie zmuliło, że prawie usnąłem. Chyba nie usnąłem ale nawet nie poczułem jak jakiś kolo z psem się rozłożył 10 metrów ode mnie. Pies zaszczekał i się tak jakby zerwałem. Po chwili dalej leżę zamulony. NIe wiem czy dzisiaj taki dzień był czy co ale zamulony byłem wyjątkowo. W pewnym momencie podniosłem się i jest 14:05. Nie wiele myśląc położyłem się dalej na kocu. No i teraz zaczęła się jazda. W pewnym momencie poczułem, że nie mogę się w ogóle ruszyc ! Mózg pracował i pomyślałem że ruszę ręką a tu nic ! NIe mogłem nią ruszyc. Kompletny niewład ! Głowa, nogi, nawet oczu nie mogłem otworzyc. Mózg jednak pracował i pomyślałem, że już nigdy nie wstanę. W ostatnich dniach dużo myślałem o swojej duszy i ogólnie o takich tematach jak reinkarnacja itd. To potęgowało moją pewnośc i różne myśli, że może to koniec mojego wcielenia czy coś. Trwało to wszystko kilkanaście sekund po czym podniosłem się ociężale ale za chwilę znowu się położyłem i znowu to samo ! Znowu ten bezwład. Tym razem znowu po kilkunastu sekundach się podniosłem. NIgdy czegoś takiego nie miałem. Co o tym myślicie ?

Gość gość
cukrzyca, zrób soibie cukier, idż do lekarza i nie świruj z reinkarnacją, to nie ten kierunek.

Gość gość
Powinienes isc do lekarza, neurologa. ja kiedys stracilam mowe na ok 2 minuty, takze w upalny dzien.

to paraliż przysenny, kilka razy tak miałam, zdarza sie gdy ciało juz spi a mózg jeszcze pracuje, i jestes swiadomy, to nic niepokojacego aczkolwiek bardzo niemiłe doswiadczenie, strach spotegował sie tym ze myslałes ostatnio duzo o sprawach duchowych

Gość arthurr242424
Hunterka Ciekawe jest to co piszesz. Nie sądziłem, że śpię. Tak sobie teraz myślę że to możliwe bo gdy ostatecznie w końcu się podniosłem to od tej 14:05 minęło ponad 1 h i 40 minut. Spojrzałem wtedy na zegarek i była 15:43. Ten czas zleciał mi szybciej niż ten od 13 do 14:05. Nie czułem jednak, że ciało spało. Muszę o tym poczytac. Dzięki ;)

Gość gość
nawpierdzielales się słodkiego, szybki wzrost i spadek cukru. może jeszcze nie cukrzyca ale hiperinsulinemia. może się rozwinąć i hipoglikemia która taka sennością obezwladniajaca się objawia

Gość gość
Jak tylko przeczytalem tytul to już wiedziałem o co chodzi. Paraliż przysenny, miałem z 5 razy ;)

Gość gość
Zżerając całe opakowanie ptasiego mleczka to jakbyś zjadł prawie szklankę cukru i przyjąłeś 1848 kcal masakra

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona