Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Hej, tak w skrócie opowiem. Otóż dziewczyna z którą wiązałem pewne nadzieje z którą miałem lecieć 5 lipca na wakacje zagranicą zachowuje się względem mnie bardzo nie fajnie (bardzo!). Mam już zarezerwowany lot na tydzień na ten termin i wakacje w firmie załatwione, nie chcę stracić wakacji bo od 5 lat nie byłem nigdzie ale nie chcę też lecieć sam. Czy byłaby tutaj jakaś miła dziewczyna z Warszawy lub okolic w wieku do 27 lat która chciałaby ze mną polecieć abym miał towarzystwo? Bez podtekstów i zobowiązujących wymagań, po przyjacielsku wink jeśli coś wyniknie to spoko, jak nie to też spoko, najważniejsze żebym nie siedział tam sam, bo to mało przyjemne. Opłaciłbym bilet oraz pobyt. Tylko temat musi być szybki bo jeszcze są bilety w tym samym samolocie, później może brakować. Sam mam 27 lat. Jak coś zostawiam email: marquisdevol@gmail.com

Gość gość
Podbijam ;)

Gość gośka547
Dlatego polecam wyjazdy po kraju. W kwietniu byliśmy z chłopakiem w Malborku, zamek cudo, obiad w karczmie zamczysko także :)

Gość gość
Zgadzam się, że krajowe wakacje w obecnej sytuacji szczególnie (sporo krajów jest zbyt niebezpiecznych na wyjazd tam) są najlepsze. My prawie dwa tygodnie byczyliśmy się na Kaszubach i to w jakim miejscu - pięknym, starym dworku http://lisewskidwor.pl/ Było świetnie, takie wakacje lubię a nie gnieżdżenie się na metrze kwadratowym z setką innych turystów.