Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeproś mnie

Polecane posty

Gość gość
On skarb dawno śpi.

Gość gość
Kto ci naopowiadał takich bredni ze sie nie myję?pewnie ta ku...Bozena albo Mariola .Ona od poczatki były przeciwko mnie bo chcialy zeby był z Gabą.Bozena zawsze chciał go odbić..szmata zboczona.Teraz jescze szmata w ciąży jest prwnie z R.

Gość gość
nie mów facetowi co ma robić akurat proszę,dziękuję i przepraszam to 3 bardzo ważne i podstawowe słowa,i jak ktoś "ogarnięty" to powinien mieć refleksję,kiedy należy ich używać

Gość gość
Jesli ktos pisze tak ordynarne teksty o "myciu się" w stronę kobiety to raczej jest mało ogarniety i mawet przepraszam nic nie da.

Gość gość
I przypominam Ci skarbie że temat nie jest mój.Jak bede chciała zebys kogos (nie mnie) przeprosił ..to poproszę Cię o to osobiscie.

Gość gość
jak zawrócę to już się nie cofnę ciekawe na ile ty jesteś nie d***bany

Gość gość
wyszukane słownictwo

Gość gość
To prawda.

Gość gość
to cytat ale nie mniej mnie zabolało

Gość gość
Dobrze ze się nie myje to znaczy ze oszczędna a jak oszczędna to duży + jest.

Gość gość
No własnie chyba nie jestem oszczędna bo R ze mną wyje że za długo siedzę w kabinie.Na wodzie i na jedzeniu sie nie oszczedza skarbie...no chyba ze do ohrodka to deszczowke zamiast z kranu.

Gość gość
nie wolno marnować nie tylko wody ale i mydła, po cóż myć się codziennie, można raz na tydzięń, częste mycie skóry pozbawia nas warstwy ochronnej w postaci flory bakteryjnej i sprzyja różnego rodzaju zakażeniom. rąk tez nie ma co za często myć raz dziennie wystarczy,ewentualnie można polizać,wtedy zachowamy rónowagę,

Gość gośća
Przepraszałam, ale ty nie chciałeś mnie słuchać. Zraniłam cię raz a ty mnie ranisz cały czas. Tyle czuję bólu ze swojego powodu a ty myślisz tylko o sobie bo ja pomyślałam tylko o sobie raz. Już nie potrafię walczyć. Poddałam się. I do mnie już się nie zbliżaj bo jak to robisz to wszystko mi się przypomina i serce wypełnia rozpaczą i strachem. Nie potrafię tego znieść. Więc się nigdy nie zbliżaj. Kocham cię...

Gość gość
Nie musisz mnie przepraszać, to nic nie da, bo ciągle zachowujesz się jak burak.

Gość gość
gość wczoraj Jak patrze na nich brzydze sie ciebie?? Poza tym watpie ze ty wogole sie myjesz usmiech.gif jakby cos smierdzialo zostawilbym i drzwiami trzasnal... Bede mial ten trojkat i fory w pracy juz cie nie potrzebuje ty tepa SUKO Siedź sobie w tym trójkącie i miej dalej fochy, ty cipo bez jaj, bez swojego zdania.Jesteś egoistą i dupkiem i pieprzysz koleżankę z pracy, tą grubą z którą siedzisz w pokoju.Zresztą sam się spasłeś jak prosiak i już nie ma na kim wzroku zawiesić. Za kogo ty się uważasz? słoma ci wystaje z butów wystaje - debil.

Gość gość
super

Gość gość
AJ dont łana noł, AJ dont łana hir, plis dont sej ju sorry, AJ herd IT on bifor en AJ ken tejk ker of majself xxx tylko obiecaj mi, że się nigdy nie spasiesz jak knur czyli niezwiesniaczysz totalnie