Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dajciewiedzy

Tygodniowe brązowe upławy

Polecane posty

Witam. Czytałam dużo na forach, ale nie spotkałam mojego przypadku nigdzie.. Jestem młoda, przyjmuję plastry antykoncepcyjne od 2.5 roku. Od pół roku z Evry są zmienione na Lisvy (lepiej się po nich czuję). Miałam torbiele nie przekraczające 30 mm. Byłam miesiąc temu na wizycie u ginka i było już czysto - brak torbieli. Ponoć już dawno nie było tak dobrze u mnie jak teraz. Współżyję z chłopakiem regularnie z zabezpieczeniem tylko w formie plastrów. Jednak w tym miesiącu we mnie nie skończył, w tamtym tak (ale miałam normalny okres). Tydzień temu dostałam plamienia. Brązowe plamy na bieliźnie. Z dnia na dzień się nasiliło. Jest dość mocne, ale to nie jest nawet 1/10 okresu tylko coś jak ostatni dzień okresu. Od dziś licząc za 7 dni mam dostać okres. A już od tygodnia chodzę w dziwnych nastrojach i bolał mnie brzuch 3 dni. Wizytę mam w czwartek, ale próbuję coś ustalić bo wariuje. Obawiam się, może byc to polip, nadżerka lub inne ustrojstwo.. Miał ktoś coś podobnego ? Prosze o jaki kolwiek trop bo boję się o swoje zdrowie..

Gość gość
Nie wariuj tylko niech cię bzyknie z koncem w tobie.

Gość gość
Prawdopodobnie źle dobrane plastry za słabe stąd plamienia srodcyklowe. Ja tak miałam przy źle dobranych tabletkach.

Ale nie zwiastuje to możliwości ciąży ? Tamte Evra były o wieeelee za mocne. Te są dla mnie idealne właśnie.. I poleczyły ładnie torbiele. Na tabletki przejść nie mogę bo zapominalska jestem :)