Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sonda:czy podoba Ci się Lewandowski, jak oceniasz jego urodę

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. tu niektorzy piszą że on jak chłop od pługa wygląda a moim zdaniem ładny.

Gość gość
NIeeee....Pospolita twarz, nic ciekawego. Młody jeszcze i ładne ciało ale nic poza tym

Gość gość
Obiektywnie patrzac to jest przystojny. Jak dla mnie to nie w moim typie i mi sie akurat nie podoba ale ma dobra sylwetke, regularne rysy twarzy. Ładny czlowiek.

Gość gość
A czy facetów tak się ocenia? Trochę ma kaprawe oko i już oceniacie, że brzydki. :) Wysoki, szerokie ramiona, przystojny.

Gość gość
on ma kaprawe oko? a dlaczego faceta mam inaczej oceniać niż kobietę? On ma ładną twarz = jest przystojny

Gość gość
Podoba mi sie moim zdaniem jest przystojny. Jakbym miala ocenic to 8,5/10 mu daje.

Gość gość
Oj nie...

Gość gość
Nie jest przystojny, max 6,5/10 ale wyłącznie za ciało. Mordka to 5/10. Pamiętam go jeszcze z Lecha Poznań, wtedy laski jakoś tak za nim nie szczały :P Ale no taki bogaty nie był. Większość naszej kadry bardzo nieciekawa z twarzy jest

Gość gość
mordka słodka 10/10. jest fajny. ale mój mąz jest nr 1 :D

Gość gość
Mnie się ani trochę nie podoba. Sylwetkę ma niezłą, ale wiadomo, sportowcy muszą być ładnie umięśnieni, więc to nic nadzwyczajnego. Oceniam go przeciętnie - 5/10

Gość gość
Wolę Milika osobiście :P

Gość gość
Mnie sie tez Milik dużo bardziej podoba. Lubie u mężczyzn takie ostre rysy.

Gość gość
Nie podoba mi się. W makijażu na plakacie w garniturze wygląda świetnie ale naprawdę jest przeciętny

Gość gość
sylwetka ma ok ale wiadomo w koncu sportowiec. Ogolnie z twarzy to jak dla mnie normalny faceT. Niczym sie nie wyróżnia.

Gość gość
chyba juz Grosicki ładniejszy. moze Lewandowski wam sie nie podoba przez to ze jego cera jest zmeczona, szara i jakby piegowata. serio, cera pasuje do rudego koloru wlosow. ogolnie widze ze nasi pilkarze rocznik 88 sa zmeczeni z twarzy/cery/ albo intensywne treningi albo zycie towarzyskie. Hummels ladniejszy 100razy

Gość gość
znowu temat o tym kretynie:P Taki jakiś wychudzony się wydaje, ale to pal licho bo najgorsza ta chuda brzydka twarz:O Co go widzę to rzuca mi się, że ma jakies krzywe nied***ba...ne oczy:O

Gość gość
Brzydki. Wygląda jakby miał 10 lat więcej. Oczy jakby troche wytrzeszczowate, duży nos i cera jakby po trądziku. Jak dla mnie twarz 0/10. Ciało 7/10

Gość gość
12:27 Jak on jest kretyn to jak Ciebie nazwać marna istoto? :)

Gość gość
nie podoba mi sie, twarz ma brzydka, geste wlosy, wysportowany ale brzydki.

Gość gość
Uważam, że jest przystojny lecz faktycznie wygląda dojrzalej niż jest. Ostatnio obstawiałam z moim partnerem, że jest blisko 40 i się nieźle zdziwiliśmy, gdy sprawdziłam potem i okazało się, że ma dopiero 27 lat. Na meczu wyglądał dobre 10 lat starszej i ciekawa jestem, co tak wpłynęło na wygląd jego twarzy ... stres? za dużo słońca..? Za to jego żona jest bardzo ładna (chociaż widać, że zrobiona) i wygląda akurat na swój wiek :) Wygląda właśnie na 27-28 lat, chociaż na niektórych "zrobionych" zdjęciach można się pomylić i dać jej 25 :P

Gość gość
Hummels to ma trochę żydowską urodę, mi też się podoba :P. takie nadawanie na muzułmanów, żydów, południowców w sumie też a potem się okazuje, że oni są najładniejsi (kobiety podobnie bo mają wyrazistą urodę), a Lewadowski ma jasną urodę, troche słowiańską może angielską nieco... echhh, dlatego "jaśni" są rzadko kiedy łądni a kobiety to głównie jak się pomalują bo inaczej są nijakie.

Gość gość
nie. uroda ponizej przecietnej.

Gość gość
heh, no tez pomyslalam ze Hummels ma taka żydowska urode, ale b.ladny

Gość gość
w zasadzie to i taka antyczna, nadal by sie swietnie do tych filmow Gladiatorów, A. Wielkiego itd., taki dobry wojownik w zbroi

Gość gość
Taki przeciętny jak dla mnie. Błaszczykowski albo Fabiański mi się bardziej podobają jeśli mowa o naszej kadrze narodowej.

Gość gość
fabiański ma wyraz twarzy skur...ysyna, odpychający. Krychowiak taki pedzio kompletnie mi się nie podoba. Milik nie wyglada z twarzy zbyt inteligentnie. Szczęsny masakra, małpa lepiej od niego wygląda. Naprawde dla mnie ten lewandowski to przy nich ciacho jakich mało

Gość gość
Fabiański moze byc, Grosicki tez

Gość gość
nie, góra 6/10 w ogóle Polacy mają jakąś dysfunkcję twarzy

Gość gość
Nie mój typ nie podoba mi sie wcale