Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem przerażona...widziałam ducha...czy komus sie zdarzylo coś takiego?

Polecane posty

Gość gość

jestem przerażona...widziałam ducha...czy komus sie zdarzylo coś takiego?

Gość gość
3 tyg temu widziałam ducha i to w biały dzień u mojej koleżanki. 8 miesięcy temu w tym mieszkaniu zmarła jej teściowa. Mąż mojej koleżanki do tej pory nie może się pogodzic ze śmiercią matki. W szafie są jeszcze jej ubrania, na półkach jej książki a na regałach gibeloty. Może opiszę jak to wyglądało. Przyszłam na ploteczki razem z synem i siedzieliśmy w pokoju na kanapie. Oni tyłem do drzwi a ja przodem. Śmialiśmy się głośno. Patrzyłam na koleżankę a potem zerknęłam na syna i w korytarzu za jego głową zobaczyłam to coś. Moje oczy automatycznie się skierowały w tamtą stronę i przez krótką chwilę widziałam kobietę z pochyloną głową, takimi jakby mokrymi włosami patrzącą przed siebie albo w dół ( nie w naszą stronę), która jakby wyszła z zamkniętej szafy i weszła w ścianę. Trwało to bardzo krótko, może 2 sekundy zanim przeszła i weszła w ścianę. Zatkało mnie nie mogłam wydusic z siebie nic, nawet nie krzyczałam. Może to dlatego że byłam jeszcze parę sekund temu rozbawiona. Jak ta postac wyglądała? Nie była to jakaś biała zjawa. Wyglądała jak normalna żywa kobieta która kiedy przechodziła nie wyglądała jakby szła tylko jakby się przemiesciła nie wykonując ruchu nóg. Dosłownie jak ktoś kto jedzie na rolkach lub deskorolce bez ruchu ciała. Zbladłam i nie wierzyłam w to co widziałam. Po chwili spytałam się koleżanki w czym umarła twoja teściowa?" nie poczekałam aż mi odpowie tylko dopowiedziałam " słuchaj, widziałam przed chwilą jakąś kobietę z mokrymi siwymi włosami w koszuli nocnej w jakieś różowe ciapki czy coś i ona weszła w ścianę " Dzieciaki były zajęte zabawą i ganiały z wrzaskiem po pokoju. Koleżanka mnie chwyciła za kolano, nieco przerażona i powiedziała. "Ja znalazłam teściową martwą w przedpokoju. Miała mokrą głowę i białą koszulę w różowe kwiatki" potem dodała. "Moj syn też mi mówił że wydawało mu się że kogoś widział kiedyś jak szedł w nocy do łazienki, ja ci wierzę, bo po śmierci mojej teściowej samo się światło zapalało i jakimś cudem szklanki spadły z blatu w kuchni " Dzień po tym jak to coś widziałam zmarły dwie osoby! Naprawdę. Sąsiad z bloku ( alkoholik ) i mój daleki wujek z którym nie utrzymywałam kontaktu. Dlaczego o tym piszę dzisiaj a nie wcześniej? Bo do końca nie wierzyłam w to co zobaczyłam, a może wierzyc nie chciałam w zasadzie aż do dziś. Dwa dni temu zmarła koleżance jakaś daleka ciotka i dzień przed tym jej starszy syn który co jakiś czas przyjeżdża do niej, widział tę samą kobietę w tym samym miejscu i też w biały dzień. Też miała mokre włosy i pochyloną głowę, tak jakby pokutowała albo jeśli zwiastowała śmierc, że ubolewała że ktoś umrze. Dzisiaj koleżanka dzwoniła do pastora czy jakoś tak ( bo ta teściowa należała do kościoła zielino świątkowego, czy jakoś tak). I ten pastor jej powiedział że za kilka dni przyjedzie z jakimś egzorcystą, bo duchy zwiastujące śmierc ( duchy śmierci) są niebezpieczne. Szczerze nie wierzę w takie zabobony, że ktoś przyjdzie z jakimś kadzidełkiem odprawi regułkę i po problemie. Śmieszyło mnie też sklasyfikowanie tego ducha. O drazu wiedział że to jakiś duch śmierci... Pachnie mi tu jakąś ściemą. Ale jedno jest pewne, ja to widziałam, ale tego nie klasyfikuję. Wiem jedno że to był duch. Wyglądał tak prawdziwie. Nie był to jakiś omam widziany po ciemku kiedy oczy się przyzwyczajają do ciemności. Nadmieniam też że jestem zdrowa psychicznie i czegoś takiego w życiu nie widziałam. Po za tym żadna psychoza się nie rozwija

Gość gość
Napisz coś więcej...?

Gość gość
To zupełnie normalne. Obecnie prawie każdy ma ducha w przedpokoju. To naturalne.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
HEheh, ja raz myslalam ze u mnie straszy, a to wieza sciagala rozmowy ruskich kierowcow tirow przez cb radio xD

Gość gość
wpisz na youtubie słowa : " real ghost monitoring " a zobaczysz tam wiele zarejestrowanych duchów .

Gość gość
Debile, po co odkopujecie stary temat?

Gość gość
egzorcysta rzadko pomaga, ale przydaje się dobry wyspecjalizowany jasnowidz, który z taką osobą pogada, a jak nie to wyrzuci z tego miejsca, akurat to jest prawdziwe i niezależne od wiary religijnej, od której należy trzymać się z daleka.

Gość gość
stary to sam jestes i debilem tez