Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sąsiedzi interesuja sie waszym życiem i wypytują o was?

Polecane posty

Gość gość

czy sąsiedzi interesuja sie waszym życiem i wypytują o was?

Gość gość
Moja siostra mieszka bez ślubu z facetem już rok i cala rodzina ukrywa to przed ludzmi i jak ktoś pyta co moja siostra robi w tej warszawie itd. to rodzina mówi ,że mieszka sama albo u ciotki ,a i tak wszyscy wiedza,ze mieszka z facetem bo przyzjezdza zawsze z nim na weekendy i sąsiedzi widzą Ostatnio jakaś dalsza i nielubiana przez moja rodzine ciotka wypytywała ojca o moja siostre czemu slubu nie bierze a ojciec cały sie aż zamotał i zakręcil w tym kłamaniu i zagadywaniu.zmienial temat a ona i tak dopytywac nie przestawala i powiedzial ,ze moja siostra mieszka u ciotki w warszawie(szkoda ze ciotki tam nie mamy żadnej). Potem słyszalam jak zwierzal sie mej mamie ,że ciotka wypytywala o ma siostre a mama cala czerwona z nerwów mówila do niego:"MAM NADZIEJE,ŻE NIC NIE POWIEDZIALES ,ALE MOZE ONA WIE COŚ OD CIOTKI EWY-PEWNIE EWA JEJ POWIEDZIALA PRAWDE BO TA EWA TO NIC NIE UTRZYMA TYLKO CHLAPIE WSZYSTKO" TAK TO WLASNIE WYGLĄDA U MNIE W RODZINIE ZASTANAWIAM SIE CZY TAK JEST WSZĘDZIE.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja mam dziwnego sąsiada, którego nazwisko nie występuje w moim mieście (sprawdzałam). Pisze on epistoły na temat używania przez mnie prysznica, 2 strony o sposobie w jaki odkładam rączkę prysznicową, a nastepnie wysyła do spółdzielni, która z kolei wzywa mnie. Ostatnio była jakaś ustawka z paczką, którą miałam wziąć od kuriera i mu oddać, oczywiście nie zgodziłam się.