Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurcze, gdyby dało się zatrzymać efekt piersi przed okresem...

Polecane posty

Gość gość

Moje piersi, na co dzień wiele im zarzucam, stają się wtedy idealne, jakby je ktoś rozciął i dopchał czymś twardym jak poduszkę - pełne aż bardziej sterczące bo zmienia się ich kształt, twarde, nie kołyszą się, zupełnie inne, jak po operacji... Nie orientujecie się, czy można byłoby uzyskać podobny efekt na stałe np. za pomocą fitoestrogenów, w tabletkach czy ziołach? Sięgałam już po różne rzeczy, m.in. Bustello, Farmona Nivelazione i czarnuszka, ale nigdy nie osiągnęłam takiego super efektu :( Domyślam się, że anty mogą tak działać, ale to pewnie tylko czasem i na razie po nie nie będę sięgać. Wieleee dałabym za taki efekt, bo piersi to mój wielki kompleks :O

Gość gość
Polecam poczytanie lekturę "Kobieta multiorgazmiczna" Mantak Chia Oraz kurs proponowany na stronie Oświeconakochanka

Gość gość
Ja biorę Dakolen, piersi są nieznacznie pełniejsze, ale do tej pory nic innego nie dało mi efektów więc dobre i to

Gość gość
Właśnie zamówiłam Dakolen. Kiedyś brałam i wydawało mi się, że miałam efekty, ale po jednym opakowaniu jakoś przestałam. Brałam też (i nadal biorę dla podtrzymania) Farmonę, efekt na pewno był, ale chciałabym większy

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Czy ktoś jeszcze stosował Dakolen?

Gość gość
Gdzieś czytałam, że po siemieniu lnianym wypełniają się piersi, a w składzie tego Dakolenu len, chmiel i koper. To może jakoś dietą zadziałać, zamiast napychać kabzę producentowi suplementu. Coś jest na rzeczy z lnem. Dziś rano zauważyłam, że piersi trochę ubyło, a kilka dni temu skończyło mi się siemię i zapominam kupić. Jutro na pewno nie zapomnę wobec powyższego.

Gość gość
To na mnie na pewno len nie działa, bo kiedyś piłam/jadłam przez ponad 3 m-ce żeby przyspieszyć wzrost włosów i w piersiach nie było żadnej różnicy. Po czarnuszce też więc chyba czas odstawić

Gość 5_monika
kozieradka powiększa piersi. Ale ja odstawiłam po miesiącu ze względu na dużą bolesność, nawet w nocy.

Gość gość
Ja bym się bardziej obawiała tego, że ponoć pot okropnie śmierdzi po kozieradce :O Ale powiększenia to ja nie chcę, wręcz przeciwnie, wolałabym mniejsze, chodzi mi tylko o efekt twardszych i jędrniejszych piersi

Gość gość
A jak sie pije kozieradke??