Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy Wasze dzieci korzystaja ze swietlicy szkolnej

Polecane posty

Gość gość

moje dziecko idzie do 1 klasy i trwaja zapisy do swietlicy. Najwieksze szanse maja dzieci, ktorych rodzice oboje pracuja.U nas pracuje tylko maz ( mamy jeszcze mlodsze dziecko). Szkola bedzie prowadzona na 2 zmiany. 2 razy w tyg dziecko bedzie mialo zajecia od 8.00 a 3 razy od 11.00 No wiec mam dylemat co zrobic. Maz prowadzi dzialalnosc gospodarcza, mozemy napisac ze pracuje u Niego. Ale to kloci sie z sumieniem , takie oszukiwanie na zapas. Mam mieszane uczcia. Z jednej strony to nieprawda , ale z drugiej chcialabym aby syn mia dostep do swietlicy. Raz, ze wtedy bede mogla zaczac szukac pracy a dwa, ze dzieci maja wtedy ze soba kontakt, bawia sie wspolnie, wiem ze orgazniwaone sa rozne fajm e zajecia. Jakie Wy macie zdanie nt swietlicy szkolnej ?

Gość gość
Mój syn też chodził. U nas też nie było takich wymagań, ale to była mała szkoła i nie było problemów. W świetlicy mu sie podobało, często wychodzili bawić się na plac zabaw, odrabiali lekcje, miał tez towarzystwo kolegów do zabawy. fajnie, że sa jeszcze na świecie ludzie, którzy maja tego typu skrupuły, ale skoro masz zamiar szukać pracy, to zapisz dziecko do świetlicy, bo potem możesz już nie mieć takich możliwości i będziesz miała problem.