Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Statystycznie 60 procent Polek nie goli łona wcale

Polecane posty

Gość gość

A jedynie około 5% goli szparkę na zero.

Gość gość
Główną przyczyną niegolenia szparek są podrażnienia skóry i infekcj***akteryjne, do których dochodzi podczas usuwania włosów. Zarost łonowy jest osadzony głęboko w skórze i nie da się go usunąć w sposób "humanitarny".

Gość gość
Miałem dwie kobiety w swoim życiu, jedną z włosami łonowymi a drugą z ogolona cipka. Dla mnie to 50/50.

Gość gość
Ja tu piszę o ogóle polskiej populacji :)

Gość gość
Ogół populacji to dziewczynki od 1 roku życia aż po babcie 80-letnie.Wiec się zastanów.

Gość gość
znowu ten zbok :O

Gość gość
Te 60% ma rację. Koszmar cały czas odrastających włosów jest nie do zniesienia. Jakby mrówki w tym miejscu kopiec budowały. Poza tym rosnące w tym miejscu włosy mają swój cel i niech mi tu nikt nie pie/przy, że teraz majtki zastępują włosy łonowe.

Gość gość
Ja tu piszę o ogóle dorosłej polskiej populacji (18+) :)

Gość gość
Ja golę tylko wargi sromowe wzgórek ogoliłam raz w życiu i bardzo mnie swędziało jak włosy odrastały powiedziałam nigdy więcej-teraz tylko przycinam nożyczkami. Niech faceci się golą to zobaczą jakie to jest nieprzyjemne gdy włosy odrastają,swędzą itp.

Gość gość
tu pasowaloby zrobic podzial na grupy wiekowe, bo sorry ale mysle ze w grupie naszych matek +50 watpie zeby wiele z nich golilo picze, zreszta wiekszosc z nich niedepiluje pach i nog to o czym my gadamy. mam nadzieje ze wsrod kobiet do 40rz jednak wiekszosc sie depiluje

Gość gość
Yeraz sa takie metody, ze nic nie swedzi ani nie odrasta na drugi dzien. Ja jade cala cipke depilatorem specjalnym i git a nogi, pachy i rece mam laserem wypalone i spokoj

Gość gość
Bo i naturalny zarost łonowy, jest stanem naturalnym. Usuwanie włosków wiąże się z naruszeniem skóry i w efekcie powoduje intymne infekcj***akteryjne.

Gość gość
gość dziś tu pasowaloby zrobic podzial na grupy wiekowe, bo sorry ale mysle ze w grupie naszych matek +50 watpie zeby wiele z nich golilo picze, zreszta wiekszosc z nich niedepiluje pach i nog to o czym my gadamy. mam nadzieje ze wsrod kobiet do 40rz jednak wiekszosc sie depiluje x Zapewne w twojej wsi. Normalne kobiety w tym wieku depilowały się, kiedy ciebie niedorobie nie było jeszcze w planach.

Gość gość
na mojej wsi wiekszosc kobiet +50 chodzi niegolona. moja mama tez/ ona wysmiewa to ze ja sie gole, jeszcze docina ze to jest marnotrawstwo wody, ze po co takie fanaberie