Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA Tabletki na stres

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was brał tabletki na stres i mu pomogły? Chodzi mi o takie sytuacje jak np stres w pracy czy stres przed egzaminem - czy bierzecie przed tym tabletkę i to pomaga? Jeśli tak to jakie tabletki na stres wam pomagają?

Gość gość
Ja bardzo długo szukałem skutecznych tabletek na stres i żądne nie pomogły - jedyne co to nabawiłem się się problemów z żołądkiem. Pomogła za to medytacja - najpierw kurs grupowy 2 tygodnie na wyjeździe wakacyjnym a potem ćwiczenia w domu (z kursem GErelaxis http://skarbnicazycia.pl/p/1523/321/gerelaxis-muzyka-do-medytacji-relaksacyjnej-4-nagrania-muzyka-do-medytacji.html ) pomogła w ciągu miesiąca - opanowałem stres! Ze stresem nie należny walczy c ze skutkiem a z przyczyną stresu stresu - medytacja w tym baaardzo pomaga - polecam

Gość stres w pracy
mnie także tabletki na stres w pracy nie pomogły a brałem przeróżne naprawde nie watooooo

Gość gość
no bo tabletki na stres to zwykłe tabletki uspokajające i one nie działają na silny stres jaki jest w [racy [rzez 8 godzin - a te mocne otępiają i nie da się pracować...

Gość gość
a to gerelaxis to taka typowa medytacja czy tylko na stres?

Gość gość
a jakie tabletki na stres braliście?

Gość psycholog Jacek
Tabletki na stres to powinno być faktycznie ostatnie wyjście - medytacja kontroli i medytacja relaksacyjna to bardzo dobry pomysł - około 95% osób które skorzystało z medytacji potwierdziło jej udział w zniknięć problemu stresu a także poprawę w innych sferach życia. Medytacja przede wszystkim daje dużo energii, życiowej energii, dzięki której ludzie pozytywnie myslą, działają inaczej i znacznie lepiej się czują. Ja od siebie polecam medytację

Gość gość
Zgadzam się z Panem

Gość Mikołaj  praca biurowa
Ja zakupiłem własnie to GErelaxis na maila i doszło od razu - sa nagrania, jest ciekawy poradnik jak tak przejrzałem na szybko - biorę się do pracy z tym system a po kilku dniach dam znać jak efekty - ja głównie cierpię na stres w pracy - chciałbym sobie z tym poradzić.

Gość gość
A po jakim czasie taka medytacja daje efekty????

Gość gość
Różnie to bywa - ale po jakimś miesiącu są już widoczne zmiany w samopoczuciu - bardzo często też wcześniej już czuć poprawę w takich kwestiach jak bezsenność, nerwy itd...

Gość gość
A czy zamiast tabletek nie lepiej świeże powietrze, sport. Po co się faszerować lekami.

Gość gość
Najlepiej jest zażywać regularnie coś naturalnego i naprawdę skutecznego. Ja unikam melisy w takich preparatach, bo ona w sproszkowanej formie w ogóle nie działa… Natomiast przetestowałam Nastres, który jest bez recepty, i składa się z takich wyjątkowych ziół, dzięki którym nie ma mowy o skutkach ubocznych. I rzeczywiście stonowałam się na tyle, że trudny okres w pracy przeszłam bez szwanku, a miałam już tak liczne objawy stresu, że sobie kompletnie nie radziłam.

Gość taker33
ja używam takich tabletek. stosuję Extraspasminę. Na prawdę daje radę. jest na bazie naturalnych składników, więc nie ma się czego obawiać.

Gość gość
Znam ją, brałam kiedy w pracy mieliśmy zmiany personalne. Trzeba było dobrze wykonać swoje obowiązki, skupić się i stres naprawdę mi w tym przeszkadzał. Extraspasmina naprawdę mnie wtedy uratowała.

Nigdy nie brałam żadnych tabletek na stres, raz jeden wzięłam ziołową w pracy od znajomej to mnie tak uśpiła, że myślałam że będę musiała wolne brać na resztę dnia. Powiedziałam nigdy więcej. Teraz na obniżenie napięcia nerwowego piję codziennie biovital w formie toniku i działa, ja tam czuję różnicę. Jestem dużo spokojniejsza. A Biovital absolutnie nie otumania, wręcz poprawia koncentrację i wydajność, polecam spróbować. 30 ml dziennie trzeba pić, dwie łyżki stołowe wychodzi.

Gość gość
Pamiętajcie, że tabletki powinny być tymczasowym rozwiązaniem. Najważniejsze, to znaleźć źródło stresu i je wyeliminować. Jeśli miałabym wybierać, to faktycznie extraspasmina będzie najlepszym rozwiązaniem. Nie uzależni i nie otępi umysłu. Starajcie się również korzystać ze sportu, masaży, basenu, a nawet spokojnej rozmowy.

Gość dusan
zdarzyło mi sie kilka razy brać nervomix control, od niedawna pracuję w nocym miejscu, przyznaję ze stresik był na początku, nervomx mi pomogł się opanować i poczuc bardziej wyluzowanym

Gość gość
Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875