Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks na początku znajomości

Polecane posty

Gość gość

Czy seks na początku znajomości bardziej zbliży nas czy może spłoszyć dziewczynę? Bardzo mi się podoba dziewczyna którą niedawno poznałem, jest atrakcyjna, lubię ją i chciałbym by było coś z tego więcej, tak bym mógł o niej mówić moja, a ona o mnie mój. Chciałbym się z nią kochać i na pewno nie uciekłbym rano bez słowa pożegnania, ale nie chcę też by się spłoszyła po zbyt szybkim przejściu do konkretów. Powiedzcie kochane Panie co myślicie.

Gość gość
Musisz wyczuć, różne są kobiety. Jak czujesz, że ona też chce, to do dzieła. Jak nie wiesz, czy ona chce to raczej jeszcze nie chce, więc poczekaj aż będzie gotowa. Dwie strony muszą chcieć inaczej kicha z tego będzie.

Gość gość
Oczywiście o żadnym zmuszaniu nie ma mowy. Bardziej chodziło mi o to że jeśli odda mi się dobrowolnie, to czy może żałować i mieć potem wyrzuty sumienia pomimo tego że będę kochający i zaangażowany.

Gość gość
w seksie nie ma żadnych zasad. Dwie osoby robią to wtedy kiedy chcą i nie ważne czy znacie się dwa dni czy dwa lata :)

Gość gość
Odda się dobrowolnie ale to zabrzmiało :) Macie być na równi, a nie, że jedo się (p)odda :) Ale na poważnie, to c***iszę, że musisz wyczuć. Jeśli się zastanawiasz, czy ona chce, nie jesteś pewien - to ona nie chce na pewno. Jak zachce to sam będziesz wiedział i nie pytał się na forum. Jednu idą dołóżka na 3 randce a inni po pół roku. O ja sama poszłam do łóżka po jakiś 4 miesiącach od zapoznania się. Po 2 miesiącach, no może mniej od poznania się zostaliśmy parą, a po kolejnych 2 poszliśmy na calość. Aczkolwiek pieszczoty były już dużo wcześniej. Tu nie ma przepisu.

Pierwsza uwaga ,ta dama na pewno ma swój mózg. Jeśli pójdzie z Tobą do łóżka ,nie będzie mogła mieć do Ciebie pretensji. Uważam jednak ,że jeśli chcesz poważnie ją zdobyć ,nie odkrywaj od razu wszystkich kart i polecam wstrzemięźliwość. Chyba ,że obydwoje tego chcecie. W relacjach damsko-męskich nie unikniesz ryzyka. Oklepane ,ale rób tak jak czujesz ,że powinieneś i chcesz zrobić. Wtedy będziesz najbardziej autentyczny oraz unikniesz pretensji do siebie ,niej i całego świata. ;)

Gość gość
Z tego co wiem to oboje mieliśmy długą przerwę od seksu, więc myślę że w odpowiednim momencie możemy mieć bardzo dużą ochotę na siebie. Ogólnie staram się trzymać tej zasady nieodsłaniania kart i bycia tajemniczym

Gość gość
jak nie chcesz wyjść na taniego ru/hacza to zaczekaj

Gość gość
Lepiej zaczekaj . Moja znajomosc tak się zaczęła z facetem jesteśmy razem dwa lata . Zareczeni dziecko w drodze. Alee czasem sobie myślę, że jeśli nie miał oporow bzyknac mnie po dwóch dniach znajomości to nie ma/miał oporu tez tego praktykować z innymi ..niby tłumaczył ze jestem jego trzecia w łóżku to jednak zawsze jakaś niepewność .... jest.

Gość gość
Zachęcam do skorzystania w tej sprawie z wróżby i porady mojej wrózki Sofii. Jest świetna i na pewno Ci pomoże. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl