Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasiemkaa

Biuro ski livigno oceny, opinie, oferty

Polecane posty

Gość tasiemkaa

Czy ktos z was moze odwiedzał już Livigno w Lombardii we Włoszech? Znalazłam porównywarkę skilivigno jeśli chodzi o hotele na miejscu i jestem ciekawa, czy ktos z was może podzielić się własnym doświadczeniem. Widzę, że jest sporo apartamentowców i hoteli. Czy ktoś może podzielić się jakąś ciekawą opinię?

Gość torrreador
Miejsce jak najbardziej obowiązkowe na liście każdego zapaleńca narciarstwa. Akurat ja byłem na obżeżach w kierunku Bormio ale i tak miałem cudny widok na góry. Wrzuć jakiś hotel który Cię zainteresował to pogadamy:)

Gość giambatista

Gość gość
nie nie jest, bedziesz brac dojazd przez jakies biuro czy nie?

Gość gość
no na stronie skilivigno oni tez oferują przejazdy, warto zobaczyc, moze beda w lepszej cenie niz gdzie indziej ;)

Gość gość
a mnie interesuje ten hotel piccolo mondo widziałam go tez na bookingu i bede porownywac ceny przy wyjezdzie. jak narazie to na bookingu ten hotel ma ocene 8,9 na 10 mozliwych :D swietnie sie zapowiada!

Gość gość
tylko musiz pamietac, ze booking oferuje tylko hotel, a transport, sprzet, skipass.. mysle, ze lepiej pojechac biurem, moze wlasnie z tymi powyzej oni mają wszystko razem

Gość gość
ja chyba planuje wyjazd w tym terminie co skipassy sa za darmo :D ale narazie nie znalazłam info na temat dat na nadchodzący sezon :(

Gość gość
Ja znalazlam informacje o tych darmowych skipassach. Sa one w tym terminie: 26.11.2016 / 24.12.2016 15.04.2017 / 01.05.2017. Tylko trzeba wyjechac do wybranego hotelu albo apartamentu z ich listy :) kurcze generalnie bardzo fajna okazja! Poczekam na oferte skilivigno i moze akurat beda miec ktorys z tych hoteli. W sumie to chyba moge nawet do nich napisac, ze interesuje mnie wyjazd w tym terminie do jakiegos hotelu w ktorym moglabym miec darmowy skipass :D

Gość wakacyjnaaa
W sumie w listopadzie na wakacje .. czemu nie. Dwa miesiące po moich wrześniowych wakacjach :D

Gość skifan
No właśnie, ja jeszcze nie planuje wakacji zimowych, bo biura jeszcze nie mają w ogóle ofert. Jedynie co, to można zamówić sobie hotel. Ale też bezsensu,bo ja na przyklad nie wiem czy pojedziemy sami czy ze znajomymi.. A wiadomo ,ze w wiecej osob to zawsze jest taniej

Gość bob76
n3: a ktos wie kiedy wogole beda jakies oferty na sezon zimowy 2016/2017? powinno już coś być

Gość gragaa
Jak szukałam to widziałam, że na wakacje.pl mozna znalezc juz oferty i na travelplanet. Ale to jest wszystko first minute, wiec nie wiem czy nie warto jeszcze wstrzymac się z decyzją

Gość bob76
heh nie wiem co to za pomyłka mi sie tam wyklikała.. No, ale na wakacje.pl w większości można znaleźc z dojazdem własnym. Samolotem to juz impreza na ponad 2 tysiaki. No chyba, ze autokarem jeszcze są fajne oferty.

Gość mehehehe
ja to na takie wyjazdy zawsze wole autokarem jezdzic

Gość bob76
A co z tym skilivigno? Z tego co widze ich oferty na poprzedni sezon były całkiem atrakcyjne, a teraz nic nowego na ich stronie nie wyskakuje.

Gość gragaa
Myśle, że to co było na poprzedni sezon będzie również na następny ;) Skoro to jest biuro podróży, które zna się na miejscowości Livigno, to myśle, ze znają juz hotele i apartamenty i u nich właśnie mają taniej.

Gość bob76
Noo a zapomnieliśmy jeszcze o mega drogich skipassach.. na wakacje.pl nie ma ich w cenie, nie?

Gość gragaa
Raczej nie. Chyba,ze trafisz na jakieś specjalne biuro. Ale skilivigno swoja droga, ma często w cenie wyjazdu skipassy. Tylko mówie, trzeba czekać, bo narazie nie ma sezonu.

Gość Rafaellll
Ja to kiedyś spróbowałem sam sobie ogarnąć wyjazd. Niestety nie był to najlepszy urlop ;p Jak jesteś w tym laikiem to czasem lepiej po prostu skorzystać z biura podróży ;) Chociaż samemu najczęściej wychodzi taniej - ale to w głównej mierze zależy od biura ;)

Gość gość
Ja w zeszłym sezonie byłam w Livigno z http://www.narty-wlochy.pl/ Pogoda jak zwykle była super, stoki też bardzo dobrze przygotowane. Polecam Livigno w 100% :)