Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25000

faceci, którą byście woleli?

Polecane posty

Gość gość
Drugą.

Gość gość
A jednak nie wybieram drigiej bo nie doczytałem że ateistka. Więc dla mnie żadna.

Gość gość
no chyba powinieneś sobie odp na pytanie, która bardziej tobie odpowiada, a nie nam.. ja bym wybrał 1, dlatego, że sam jestem rodzinny, wierzący, że moim celem jest kiedyś założenie rodziny, że cenię jak ktoś dobrze ugotuje i ładnie wygląda itd. 2 za nic bym nie chciał, bo już widzę, że poglądy na świat mielibyśmy inne. A jaki ty jesteś? Jeśli wierzący, rodzinny, spokojny, to bierz 1, bo z ateistką wtedy się nie dogadasz

Gość gość
15.29 Po 20 latach siedzenia w domu z dziećmi nikt jej nie zatrudni.z reszta ona nic poza gospodarstwie domowym nie będzie umieć no bo skąd? Dla chcącego nic trudnego. Można ten czas "siedzenia z dziećmi" wykorzystać z pożytkiem dla własnego rozwoju. I nie mam tu na myśli okresu 20 lat choć pewnie i takie kobiety są, dla których i taki okres będzie zbyt krótki, by się czegokolwiek nauczyć :(

Gość gość
a jednak dalej zyjemy w katolandzie, dalej panowie lataja do kosciolka, oj i do mamusi na rosolek po niedzielnej mszy. ameno, pomodlmy sie bracia :D ale mnie kiedys ksiadz na wycieczce szkolnej w******** nie moglam sobie wymarzyc lepszej osoby do pozbawienia mnie cnoty. nigdy tak blisko boga jeszcze nie bylam

Gość gość
Ja nie latam do kościoła, bliżej mi do protestantyzmu, po prostu wierze że Bóg jest, a nie musze zaraz paciorkow odmawiać i latać do kościoła. Po prostu z doświadczenia wiem że ateiści są głupsi i gorsi jeżeli chodzi o charakter, nie mają zahamowań, i skrajna głupotą jest dla mnie wierzyć się świat się wziął z doopy że tak powiem i te wszystkie skomplikowane byty, niech se wierzy w reinkarnacje czy kosmitów ale ateizm = debilizm.

Gość gość
skąd tyle plujących jadem ateistek hejterek? w rzeczywistości tego nie widać, a na tych forach to to nie wiadomo skąd się wylęga i pluje na wszystkich głoszących inne poglądy niż te wyznawane przez jaśnie oświecone feministki i lewicowy mainstream wasza chora antyrodzinna i antychrześcijańska ideologia prowadzi Zachód ku przepaści i wymarciu, ale cóż nie żyjemy w próżni i islamiści zacierają ręce... i piszę to jako osoba niewierząca ale mająca dość tych wszystkich lewackich bredni i szykanowania inaczej myślących niż poprawność polityczna nakazuje

Gość Niedorozwinięty jestem
1 zdecydowanie!

Gość gośćZmiennaErnestyna
Kapitalny topik :D Po pierwsze gratulacje dla autora, ktoryjest taki hot stuff, ze wszystkie na niego leca. ty moze jestes ksiegowym z zamilowania? :D Zrob sobie tabelke i wpisz kazdej punkty a a potem tej szczesiarze oznajmij swoja decyzje :D :D :D Nie jestem facetem ale przeczytalam to z ciekawoscia. Lubie takie historie o prymitywnych kulturach :D i zachowniu pierwotnych ludzi :D :P Odkad podczytuje kafe (w ramach ilustracji socjologicznych) to malo siebie juz nie nadwerezylam ramienia od poklepywania sie po plecach, ze dawno, dawno temu postanowilam opuscic ten kraj oraz Boski prezent dla ludzkosci czyli Polskiego mezczyzne :D Napisalabym wiecej ale musialabym opuscic oltarzyk przy ktorym klecze odmawiajac dziekczynne modly na rzecz tego, ze nie mieszkam w Polsce i nie ma do czynienia z takimi typami :D Jako (o zgrozo ateistka - choc goraco wierzaca w goracy prysznic, dobre wino i podzial obowiadzkow domowych wedlug sil i czasu :P ) uwazam, ze powinienes sie pomodlic o terapeute na nogi. Bo wiesz, na glowe za pozno, a serca nie masz wiec sie obedzie :D

Gość gość
już się naczytałaś naśmiałaś a teraz wibratorek w rękę i do roboty bo tyle takim "nowoczesnym" feminaziolkom pozostaje, no chyba że jakiś Ahmed z opuchniętymi jądrami wpadnie popuścić trochę płynów, na tyle możesz liczyć

Gość gośćZmiennaErnestyna
Gos z dziś , Polecam uspokajajaca herbatke z rumianku. Nie wiem czy na piane z ust pomaga ale powiedz jak przetestujesz :D :D :D

Gość gość
jak dla mnie to provo,nie ma spójności w wierzeniach tych pannic,ktoś kto fascynuje się kosmosem i filozofią nie powie ze Boga nie ma,jak myśliciel zaprzeczy stanowczo ze to co niewidzialne nie istnieje,chyba się zamyśli co ? a jedynka ,wierząca czyli kk a tu wiara w znaki ,duchy,kk zabrania takich kierunków zainteresowań :-) no i ile tych wózków jeździ u was w robocie ze tak podglądasz jak zagląda?:-) a ty się tak znasz na modzie ze wiesz ze jest na czasie ? dla mnie provo napisała babka no chyba ze koles się nudzi