Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania20pare

Leczenie niepłodności opinie o lekarzach Sosnowiec, Będzin , Dąbrowa Górnicza

Polecane posty

Gość Mania20pare

Witam. Od ponad trzech lat staramy się z mężem o pierwsze dziecko bez skutecznie. Byłam u dwóch lekarzy ginekologów, każdy diagnozowal inaczej. Inne znajdował przyczyny. Pierwszy lekarz twierdził że nie mam żadnych zaburzeń ze wszystko jest ok i stwierdził nieplodnosc idiopatyczna. Drugi powiedział ze nic nie jest dobrze i ze cały cykl mam nie tak jak trzeba. Przepisal mi luteine i metformax (lek na cukrzycę) bez wstępnych badań. Dlatego chciała bym się dowiedzieć czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa co potrafi zdiagnozować przyczyny niepłodności. Na lepiej z okolic Sosnowca. Dąbrowy i Będzina. Z góry wszystkim dziękuję za jakiekolwiek info. :)

Gość gość
Nikt nie pomoże? :/

Gość gość
polecam kliniki w Katowicach:) wedlug ,mnie powinnas udać sie do specjalisty - bo zwykly ginekolog Ci nie pomoże- wiem z doświadczenia;) jestem z Dabrowy Górniczej:)

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedź :) a może wiesz która klinika w Katowicach jest godna polecenia?

Gość gość
Niepłodność na szczęście można leczyć, ja polecam Ci Klinikę Galena do której sama zgłosiłam się całkiem niedawno. Bardzo podoba mi się podejście tamtejszych lekarzy. Od razu zlecili mi komplet badań i na następnej wizycie dowiem się dokładnie jaką terapię zaleci mi lekarz. Mam nadzieję, że będzie ona skuteczna.