Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO WIECIE O NIESMIALYCH URWA

Polecane posty

Gość gość

Jak podrywaja niesmiali faceci? W sensie tacy co nie podejda.

Gość gość
Nie lubie nieśmiałych ludzi

Gość gość
Ja sie pytam co wiecie, w sensie jak podrywaja, a nie co Ty o nich myslisz :/ Bo ja na przykalad lubie, bo to urocze i co? Ja potrzebuje info jak podrywaja

Gość gość
No niesmiali to raczej nie podrywaja :D na tym polega niesmialosc, ze wstydza sie poderwac. Jak sie ktoremus spodobasz, to bedzie najwyzej na ciebie patrzyl, ale od razu spusci wzrok jak sie na niego spojrzysz hehe

Gość gość
Skrajnie nieśmiali nie podrywają. Mniej nieśmiali, ale wciąż nieśmiali, zaproszą cię do znajomych na fb, polubią twoje zdjęcie i statusy... i na tym podryw się zakończy. No niestety, jeśli podoba ci się nieśmiały facet, to musisz sama go poderwać.

Gość gość
Patrzy w oczy często, zerka na ciebie a jak go przyłapiesz to odwraca wzrok, uśmiecha się, pomaga, jest miły, tak ja robie, nieśmiały, no i czasami zaczepki słowne stosuje. O co chodzi z tym URWA na końcu?

Gość gość
Urwa to takie bez k na przodzie, bo jak pisalam normalnie to nikt sie nie odzywal albo 1 osoba. Tak sie zastanawiam, nie znamy sie, ale czesto go spotykam, zerka w moja strone i poprawia wlosy. I nie wiem czy jest mna zainteresowany czy o co mu chodzi.