Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria123456

Zdradziłam swojego faceta

Polecane posty

Gość daria123456

Podczas powrotu z dożynek, Paweł pocałował mnie a ja odwzajemniłam jego pocałunek, wiem że nic nie tłumaczyć tego do czego doszło, mimo że oboje byliśmy pijani. Teraz mam straszne wyrzuty sumienia, nie wiem czy mu się przyznać. Zwłaszcza, że ten chłopak powiedział wszystko swojemu koledze i doszło to juz do mojego przyjaciela. Proszę pomóżcie, nie wiem co robić.

Gość gość
Dożynki o tej porze?A nie po żniwach?

Gość gość
Chuj Ci w ryj lafiryndo

Gość gość
Jesli koles tak odrazu o tym rozpowiada to albo to frajer ktorego najpierw skopac trzeba a puzniej ciebie- albo jestes taka zdzira ze kolesie maja ubaw z tego kto ci dzis zaliczy gdzie w takim wypadku twoj chlopak napewno nie traktuje cie powaznie i raczej nie bedzie przezywac jak sie wszystkiego dowie..

Gość gość
.. i w tym momencie węsze, ze nie tylko do pocalunku doszlo- zdziro..

Gość gość
Jak sie jest łatwą dziewczyną to tak jest.

Gość gość
jprd.... to już chyba 10 wątek o tym samym i tej samej osoby... wróć się na te dożynki bo chyba mózgu zapomniałaś zabrać. Uważam, że powinnaś powiedzieć chłopakowi o tym, że założyłaś tutaj 10 topik - myślę, że zostawi Cię ze względu na głupotę...

Gość gość
Bylam na szkoleniu integracyjnym z firmy na pierwszej kolacji ktora byla zakrapiana siedzial facet i caly czas nawijal nie wiem jak dalej bylo wiem ze jak sie obudzilam to on lezal obok mnie, a czulam sie przerznieta , wtedy kazalam mu zeby powtorzyl to jeszcze raz wykonal moja prosbe i do konca szkolenia bylam przez niego super piepszona , a co potym byloto nastepnym razem

Gość gość
11:14 jestes mezatka?