Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowski a jego żona. Jaki rozdźwięk w skromności i byciu sympatycznym!

Polecane posty

Gość gość

Nie zdawałam sobie sprawy że jest tak ogromny rozdźwięk. Dotychczas oglądałam wywiady z nim i wydawał się bardzo fajny w tych wywiadach, bardzo skromny chłopak, sympatyczny. Ją widziałam tylko na zdjęciach, ze zdjęć dobrze się prezentowała, sprawiała fajne wrażenie, takije normalnej dziewczyny. Natomiast jak obejrzałam parę wywiadów to stwierdzam, że ona jest antypatyczna :/ Nie chciałabym mieć z taką do czynienia. Wydaje się być jakaś zadufana w sobie i zarozumiała. Czy tylko ja odniosłam takie wrażenie?

Gość gość
bo tak to jest jak prostaczka bez kasy dorwie się do żłoba, tzw nowobogacka, to niestety smutne i powszechne, ale są wyjątki np wlasciciel firmy Roleski (producent przypraw keczupów majonezow) sympatyczny człowiek

Gość gość
ona niby wykształcona,ale jakoś wieje od niej prostactwema on też gra jakby mu się nie chciało,ważne są tylko reklamy i KASA,JAKBY INNI PIŁKARZE NIE istnieli

Gość gość
Macie coś z psychoką że podniecacie się zyciem innych?

Gość gość
Powiem wam, że też mi się wydała dziwna w Dzień Dobry TVN ostatnio... Ale ciężko oceniać człowieka przez ekran tv

Gość gość
znacie ja,że oceniacie?!

Gość gość
Nie znam i nie oceniam ale to słabe, że mąż laski, która uprawia wszystko co eko, bio, diet, fit i trendy, bierze udział w reklamie Head&Shoulders, które to robi testy na zwierzętach a konkretnie królikach, które ślepną i są sparaliżowane 🖐️