Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem katolikiem i mam dość nagości w polskiej telewizji i internecie

Polecane posty

Gość gość

Czy nie uważacie, że nagość prowadzi do zła, zabójstw, aborcji itd. Niestety niektórzy Polacy są bardzo mało inteligentni i oglądają telewizję wieczorami zamiast np isc na spacer. Więcej niż pol godziny dziennie przed telewizorem to domena idiotów

Gość gość
nikt ci nie każe oglądać telewizji ani internetu. skorzystaj z własnej rady i idź na spacer ja nie jestem katolikiem i mam serdecznie dość nachalnej promocji kościoła rzymsko-katolickiego wraz z jego zdemoralizowaną ideologią

Gość gość
Muzułmanie zrobią z tym porządek.

Gość prawictwo pospolite 152
cieciu , w Syrii nie ma nagości kobiety chodzą w burkach ,a g***tów jest 10 razy wiecej niz w POlsce Wiesz z czego biorą sie gwałty ? Z braku nagości , bo chłopy chłodza głodne , niezaspokojone , jak Lwy które nie jadły od tygodnia

cieciu , w Syrii nie ma nagości kobiety chodzą w burkach ,a gwaałłttów jest 10 razy wiecej niz w POlsce Wiesz z czego biorą sie gwałty ? Z braku nagości , bo chłopy chłodza głodne , niezaspokojone , jak Lwy które nie jadły od tygodnia

ale waszym marzeniem jest by każdy Polak miał 10 dzieci .. TO marzenie każdego księdza i najlepiej nie stosowac prezerwatyw, bo to grzech