Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sontion

Cześć jestem Sonia i mam 28 lat Mój Małżonek Kochany

Polecane posty

Gość sontion

To jest mój mąż Andrzej 48 lat ma. Jestem od 4 lat szczęśliwą mężatką, mam 20 lat starszego od siebie męża. Nasze życie jest istną cudowną bajką, w życiu nie zamieniłabym się na takiego młodego wiekiem do mnie! Bo mam anioła! A Kto by powiedział że miłość będzie trwać z taką dużą różnicą wieku, a jednak! Każdy Kto go nie zna, pierwsze zadaje mu pytanie na ulicy, jaką ma Pan śliczną córkę! A on z dumą odpowiada nie! Za tyle lat, jednak coś mi przybyło! To nie córka, to jest moja żona. Teraz mamy w planie założyć rodzinę bo kończyłam jeszcze studia magisterskie. Gdy teraz jestem już odrobiona, możemy o czymś pomyśleć, jestem prze szczęśliwą mężatką!

Gość sontion
Dodam, że nie znoszę seksu, toteż polecam panów w średnim i starszym wieku. Spłodzić dziecko szanse są, ale na szczęście za dużo im nie staje.

Gość Ellainne
To cudownie Soniu. Mój jest 40 lat starszy i bardzo bogaty, już zaplanowałam pogrzeb i myślę na co wydac pieniązki 🌼

Gość gość
Ja mam 26 lat i mój mąż ma 78, jest bardzo majętny, tylko czekam kiedy kopnie w kalendarz i będę żyła w luksusie z kochankiem przez następne lata!