Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą i nie mam żadnych znajomych ponieważ jestem nudna

Polecane posty

Gość gość

ludzie nie chcą ze mną przebywac, bo nie jestem zabawna, nie mam nic ciekawego do powiedzenia, głupoty mnie nie smieszą, jestem ogolnie małomówna, nie dziwie sie więc ludziom ze mnie unikają... kto z was tez tak ma ? zadnych kolezanek, kolegów itp? mam prawie 26 lat, jedyny plus to taki ze wygladam mlodo i nie mam zadnych zmarszczek gdyz ciągle siedze w domu i nigdy sie nie opalam, mam skóre jak dziecko

Gość marillo
To jeszcze o niczym nie swiadczy, kazdy ma swoj swiat Chyba ze Cie ciagnie do ludzi

Gość gość
gość dziś no i co z tego że jesteś dziewicą przecież szanujesz się

Gość gośćśćć
szanowanie się i bycie dziewicą nie ma nic ze sobą wspólnego.

Gość gość
gośćśćć dziś ma dużo wspólnego wiec nie pisz bzdur

Gość
Nie mieszaj w to dziewictwa, bo mam parę koleżanek dziewic około 20(w tym najbliższą przyjaciółkę) i nie są nielubiane, a po drugie nikogo to tak naprawdę nie obchodzi(przynajmniej moich znajomych), nie masz tego wypisanego na czole, zresztą to nie jest powód do wstydu czy czucia sie gorszą. ;)

Gość gość
ja bym chciał mieć taką spokojną babke

Gość
Problem jest TYLKO w twojej głowie i twoim zachowaniu-tam poszukaj powodów dlaczego nie masz znajomych.

Gość gośćśćć
w wielu przypadkach dziewicą się jest nie dlatego że kobieta się nie wiem jak bardzo szanuje a dlatego że po prostu nie ma z kim tego dziewictwa stracić

Gość gość
gośćśćć dziś pierdu pierdu tak sobie wmawiaj puszczalsko zdziro trzymając cnotę jak jedyna się szanuje a nie uprawia seks z każdym w którym jest w związku mężczyźni są dla seksu.

Gość gość
dokładnie, bo nie ma z kim

Gość gośćśćć
gość dziś no właśnie ja jestem dziewicą, mam 27 lat i po prostu nikt mnie nie chce, a te bzdury o szacunku do siebie to sobie w tyłek wsadź

Gość gość
gośćśćć dziś ma dużo wspólnego z szacunkiem :) niedziewica to puszczalska która oddała się przed ślubem dziewica to szanująca się kobieta mające zasady

Mam bardzo podobnie też nie miałam chłopaka bo zawsze byłam odrzuca przez ludzi którzy udawali że mnie lubili a tylko chcieli wykorzystać do własnych korzyści :( do tego nie mam typowo kobiecych zainteresowań więc taka mało damska się czuje

Na pewno jesteś wyjątkowa i ciekawą osobą. To co dla innych jest ciekawe dla drugich nie. Pewnego dnia spotkasz kogoś kto będzie chciał poznać twoją duszę i dobre serce ;-) Do tego czasu żyj i rozwijaj swoje pasje pamiętaj każdy żyje inaczej jeśli będziesz patrzeć przez pryzmat życia innych zawszę będziesz w tyle. Dlatego idź swoją droga nie oglądaj się na innych i z uśmiechem na twarzy wypatruj szczęścia. :-)