Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo rozciagliwy sluz w 10 dzien cyklu!!

Polecane posty

Gość gość

Witam! W ten dzien podczas podcierania poczulam sluz i patrze a mam taka gesta,przezroczysta,bardzo rozciagliwa kreche na bieliznie.Od 2 mies biore wiesiolek w tabletkach choc nie systematycznie...zdarza mi sie zapomniec.Zdziwilam sie,ze taki gesty sluz tak szybko bo zwykle to 12-13 dzien.A ze akurat bylam z moim misiem to sru...do lozka ;) Za szybko,zeby na owulke przy 28 dniach cyklu ale jednak to nie przepuscilam okazji ;) Plemniki zyja do 3 dni takze i tak do owulki nie wytrwaja..

Gość gość
Po braniu wiesiolka tez mam duzo sluzu około 9-10dc, a owulke mam gdzies w 14-15dc

Gość gość
Wczoraj czulam takie jakby laskotanie w okolicy jajnika a dzis dawal o sobie znac... Cykle mam 28 dniowe ale juz od 26 dnia mam plamienia ( zaliczam do starego cyklu) Planujemy dzidzie jakby co!! Zeby ktos zaraz mi nie pisal,ze trzeba sie zabezpieczac ;)

Gość gość
To jednak nie mam szans aby w tym miesiacu takze sie udalo...Akurat w tych dniach z moim sie nie widze..Chyba,ze akurat na 15 owulka przypadnie to jest jeszcze nadzieja bo wieczorkiem bedziemy sie widziec..Wczoraj mialam na wkladce jeszcze troche gestego sluzu ale to pewnie bylo nasienie bo wieczorem dzien przed sie kochalismy.A dzis sluz mam juz taki lepki.Nie wiem jak to jest

Gość gość
Wiesiolek biore do owulacji ale przerwalam bo zdebialam gdy zobaczylam taki sluz juz w tym dniu

Gość gość
Dodam,ze w 6 dzien cyklu mialam endometrium 8 mm a ginekolog sie spytal czy napewno to byl okres.I moje pytanie: Czy endo bylo za male czy duze?

Gość gość
Hej. A właściwie na co jest ten wiesiołek i pomaga w czymś? Nie słyszałam nigdy o jakichś jego właściwościach.

Gość gość
Wystarczy wpisac w goole...Miedzy innymi ma wplyw wlasnie na sluz i w tym celu wlasnie go stosuje ;)