Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak daje mi kary

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo uległy charakter, a mój chłopak jest zdecydowanie osobowością dominującą, poza tym jest ode mnie 10 lat starszy. Gdy kończyłam liceum a nasz związek się rozpoczynał odruchowo po prostu robiłam to, co mi kazał, dlatego nigdy nie mieliśmy żadnych problemów. Dopiero kiedy poszłam na studia i zamieszkaliśmy razem zaczęło się coś psuć :( Może nie tyle psuć, ja go dalej kocham i wiem, że on mnie też, ale zaczęło mi przeszkadzać np. to, że tylko ja muszę gotować i rzadko mi pomaga ze sprzątaniem. Poza tym coraz częściej wymyśla mi za coś kary... np. kiedy jestem dla niego niemiła, to nie pozwala mi korzystać z komputera, chyba że akurat muszę się uczyć, to karę przenosi na inny dzień. Takie zakazy jeszcze byłyby niczym, ale kiedy np. nie zdam jakiegoś kolokwium, to daje mi klapsy, a jak jest to egzamin, to poza klapsami muszę jeszcze stać w kącie z rękami na głowie. Kiedy nazwałam go "idiotą", to musiałam mu później masować stopy. Kiedy raz znalazł u mnie paczkę papierosów, to nie tylko dostałam klapsy, ale też 5 razy przyłożył mi paskiem w pupę... To jest normalne? Jak mu powiedzieć, że przesadza?

Gość gość
za fajki karą powinien być anal penetrator

Gość gość
Tak, to normalne! :-O

Gość gość
Wymyśl coś lepszego bo chyba takich durnych dziewczyn nie ma

Gość gość
Powiedz swojemu tacie , ze dzieci sie nie bije i zaloz mu niebieska karte ;)))))

Gość gość
Co za debilka. ja proponuje karę, zaprzestanie wpisów w necie.

Gość gość
ulalal kary za kolokwia, cYzby to był nauczyciel? :-D

Gość gość
To jest prowokacją. Ale gdyby nie było to będziesz rozchwytywana kobieta. Poczytaj o malzenstwach DD.

Gość gość
Pozwalasz tak się traktować ? a co będzie jak zostaniesz jego żoną ? bedziesz zaspokajać jego chore żądze ? a może bedziesz chodzić z poobijaną gębą ? w imię czego ? w imię miłości ? nie tak wygląda milość . I nie licz na to że on się zmieni. Nie zmieni się. Wmówi Ci że to jest normalne . Będzie Cię lał bez umiaru.I powie Ci że to dla twojego dobra. A nawiasem mówiąc, jesteś wyjątkowo głupia.