Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja corka od rana do wieczora siedzi na dworze

Polecane posty

Gość gość

i bawi sie z dzecmi ma 7 lat. ajak to u was wyglada?dzis w sumie od 15. wrocila ze szkoly zjadla, przebrala sie i na dwor. i dalej siedzi

Gość gość
To chyba dobrze? Im wiecej na dworze tym lepiej

Gość gość
Jak chodzi do szkoły, to chyba nie jest od rana do wieczora na dworze? Rozumiesz słowa, jakich używasz?

Gość gość
Moja też ma 7 lat i wczoraj dopiero o 21 zagnałam ja do domu.

Gość gość
a wy o której wracacie z libacji swing orgy party

Gość gość
w weekend jak jestesmy w domu to o 10 juz sa dzieci i siedzi do 20. a

Gość gość
Moje dzieci tak samo. Co prawda sa młodsze (3 i 5), ale jak wrócą z przedszkola, to od 17tej do wieczora na dworze, wpadają do domu na siku lub cos przegryźć:) A w weekend też o 10 rano już wypuszczam, i cały dzień, o ile nie pada:) Co ciekawe, sąsiedzi raczej trzymaja dzieciaki w domu, nie wiem, co one tam robią? Telewizję oglądają?;) A śpią potem jak złoto:)

Gość gość
Moja tez na dworzu. Ale ma 2l8m.na podwórku bawi sie u nas al o u sąsiadów wracamy tylko na jedzenie i drzemkę. Wtedy sprzątam. Dziwi mnie tylko puszczenie 7 latki samej na 5-6 godzin. Mam nadziwje ze to domy jednorodzinne a nie podwórka w blokowisku. Dzisiaj bylo w wiadomościach ze matka 6 latki nie upilnowala i tamta pod samochód wpadla dobrze ze sie nic poważnego nie stalo. Kto dostal mandat?? Matka. Za niewłaściwie sprawowana opiekę.

Gość gość
ciesz sie .moj syn jak ma sie z kim bawic tez pspedza duzo czasu na dworze a ten co ma 11 lat ciagle przy komputerze .takze ciesz sie .

Gość gość
ale moja nigdzie daleko nnie chodzi jest doslownie przed blokiem. a ze mieszklam na partrerze od strony glownej to mam ja na oku.

Gość gość
Jeżeli piszesz o tej 6 latce co ja myślę, to matka dostała mandat, bo sama dziecku po nodze przejechała :O