Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe, ze jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, 4 miesiące temu uprawiałam seks z moim chłopakiem i pękła nam prezerwatywa, oczywiście odrazu po tym zazylam tabletkę "dzien po" a okres dostałam dopiero dwa miesiące pózniej, od 5 dni spóźnia mi sie okres, ale czytałam, ze niektóre osoby po zażyciu takiej tabletki potrafią nie miec miesiączki nawet do pol roku. Mam bóle podbrzusza i nudności, ale moze byc to spowodowane stresem bo ciagle mysle o tym, ze moge byc jednak w ciąży. Czy ktoś miał cos podobnego?

Gość gość
dlaczego nie pojdziesz do gyna?albo testu nie zrobisz lub badania beta?mozesz byc, 50:50, ale raczej badanie wyjasni lepiej niz wrozenie z fusow

Gość gość
Jezeli wtedy zaszlabym w ciąże bo tabletka nic nie zdziałala to byłabym juz na początku 5 msc a nie mam brzuszka, humorkow ani nie wymiotuje a nudności były tylko przez pare dni kiedy myślałam o tym, ze moge byc mama. Test zrobie niedlugo bo dopiero od paru dni spóźnia mi sie okres i jeszcze troche poczekam

Gość gość
Jak się bzykasz bez zabezpieczeń to teraz nie rozpaczaj.

Gość gość
Zabezpieczam sie :)

Gość gość
miałam podobnie...dopiero po ok pół roku cykle mi się uregulowały. Dlatego teraz współżyjemy tylko z zabezpieczeniem i tylko w dni niepłodne.

Gość gość
też o tym myślałam, ale nie wiem jak dokładnie w warunkach domowych mogę wyznaczyć fazy cyklu.

Gość gość
Chociażby przy pomocy testów lh albo testera na ślinę. Moim zdaniem to drugie nawet jest lepsze bo jest wielokrotnego użytku. Możesz też zacząć interpretować sobie temperaturę i śluz.

Gość gość
Idź po prostu do ginekologa na badanie np do www.godulahope.pl wtedy będziesz miała pewność

Gość gość
Rozważasz aborcję? Telefon Zaufania 586 915 915 i netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: 17.00 - 24.00 Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję

Gość gość
Zgadzam się, że powinnaś pójść na badanie do ginekologa np do www.medis.pl w Ktaowicach. Stresowanie się i czekanie nic Ci nie da

Gość gość
Jasne. Zwłaszcza, jeśli mieszka za Suwałkami, to "Ktaowice" ma po drodze :P

Gość gość
gość 2016.07.29 Chociażby przy pomocy testów lh albo testera na ślinę. Moim zdaniem to drugie nawet jest lepsze bo jest wielokrotnego użytku. Możesz też zacząć interpretować sobie temperaturę i śluz. Zainteresował mnie ten tester na ślinę. Czy któraś z was używa takiego i może powiedzieć coś więcej?

Gość gość
Ja mam afrodytę i jestem bardzo zadowolona. Jak chcesz poznać szczegóły to wejdz sobie na testerafrodyta.pl