Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaylorBrązowa

Mój facet... podskakuje.

Polecane posty

Gość TaylorBrązowa

Chcę się poradzić. Jestem przed trzydziestką, mój facet 6 lat młodszy. Znamy się od roku, od pół roku w związku. Niestety, od jakiegoś czasu zaczął... podskakiwac. Tylko tym słowem umiem to opisać. Czy to wina, że nie umiem trzymać go krótko? I jeśli tak, to jak to robić? Wywołuje sztuczne kłótnie. Zwala winę na mnie. Ciągle mówi, że jestem "niegrzeczna" chociaż nie umie wytłumaczyć co robię źle. Mówi, że jak będę nadal taka "niegrzeczna" to zrobi ze mną porządek. Czasami grozi (niby w żartach). Padają teksty "nie dyskutuj ze mną kobieto, ja tu rządzę". Zagradza mi drogę jak najebany w cztery dupy kibol, kiedy idziemy razem drogą. Puszy się jak kogut. Podnosi wskazujący palec na mnie i mówi często "uważaj lepiej". Wcześniej nie było takiego zachowania. Pytałam się czy ma jakieś problemy, gadałam z jego przyjacielem nawet, ale skomentował to tylko: "On już taki jest. Zastanów się czy chcesz być z chamem". Nie wiem co myśleć... z reguły mezczyzni się nie zmieniają prawda? Rzucić go?

Gość gość
rzuc go

Gość gość
nie ty jego teraz to on cię w końcu rzuci, kobieta 6 lat starsza to nie wróży związku na lata..

Gość gość
przecież to jest jakiś palant. Lepiej rzuć go czym prędzej, bo to się może źle skończyć

Gość gość
Kawal buca i tyle. Znacie sie rok, pol roku w zwiazku i koles ma takie jazdy? To co bedzie za kilka lat albo byloby po slubie? Ten facet ma cos z glowa. Autorko, znajdz sobie kogos normalnego, bo Twoj facet to zwykly cham.

Gość gość
Toz to cham jest i dzieciak. Zostaw go dla kogos normalnego. I zmien zamki w mieszkaniu.