Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przymusowa sterylizacja

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie, czy powinna być przymusowa sterylizacja kobiet i mężczyzn w przypadkach: - jest kobieta i mężczyzna, mają 5, 6 ,7 dzieci, bieda aż piszczy, oni nie pracują ale żyją z zasiłku i nadal się rozmnażają, na zasadzie jakoś to będzie, ktoś nam pomoże - rodziny alkoholowe gdzie obydwoje pija i sie nie chca leczyć, a ciąże są wpadkami, kolejne dzieci zaniedbywane itd - osoby upośledzone umysłowo, które biologicznie mogą mieć dzieci, ale nie są zdolni do ich wychowywania Myślicie, że to by było pogwałcenie ich godności i prawa do posiadania dzieci, czy można by było tak zrobić? Jakie macie argumenty?

Gość gość
aleś ty głupia... powinnaś być pierwsza w kolejności

Gość gość
chyba powinna jednak... masz racje. ale tez mnie to rozwala... nie maja warunkow, a narobią 5 bachorow i domagaja sie pomocy od panstwa... serio nie pojmuje tego. rozumiem że RAZ mozna wpasc ale zeby az tyle razy???

Gość gośćmatkabachorów
ja mam 5 ,,bachorow" i panstwo zabiera mojemu męzowi 3,5 tys zł z wypłaty,tyle ma wszystkich składek,podatkow,zusów i tak od wielu lat,,niezła sumka by sie uzbierała pewnie,,,haracz jednym słowem, a tobie powinni mózg wysterylizować