Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Foto do oceny, czy jestem ładna?

Polecane posty

Gość gość
Piękność :D:D:D

Gość gość
nienajgorsza

Gość gość
Jprd :D

Gość gość
Szmula ze wsi

Gość gość
Jak kogoś nie zagryziecie to nie przeżyjecie? Nie wiem jaki masz kształt oczu, ale masz ładnie zarysowaną twarz. Zdjęcie jest kiepskie i wyglądasz na nim niekorzystnie. To chyba wszyscy widzą, ale żadna kafeteryjna "piękność" nie chce tego przyznać. Dziwi mnie to, że przeciętni/brzydcy ludzie ( codziennie mijam ciekawe egzemplarze. ) potrafią być tacy wredni. Sprawia wam przyjemność mieszanie kogoś z błotem? Ogarnijcie się bo to żałosne.

Gość gość
Śliczna. 10/10 :)

Gość gość
cholernie mi się podobasz

Gość gość
Dziwi mnie to, że przeciętni/brzydcy ludzie ( codziennie mijam ciekawe egzemplarze. ) potrafią być tacy wredni. Ładni tez nie sa mili :D:D Nauczcie sie, ze character ma z uroda niewiele wspolnego, kafe idiotki

Gość gość
Ty się lecz chora babo zakompleksiona. Myślisz, że tu sami tacy idioci siedzą? Jesteś przeciętna, na pewno nie piękna i chyba to wiesz. Komentarze, że cholernie się podobasz i jesteś 10/10 oraz, że jesteś ładniejsza od modelek światowej sławy są twoje i nikt ci nie uwierzy, że nie. Radzę wizytę u specjalisty.

Gość gość
Wielki nochal, dziwny ksztalt twarzy i brwi jak u taniej lampucery, do tego brzydka fryzura. Poza tym jesteś po 30 i już się sypiesz. Moja ocena: nie ośmieszaj się.

Gość gość
Mylisz się. Prawie wszyscy brzydale jakich znam są wredni i robią dokładnie to samo co wy z tą dziewczyną. To samo powie Ci psycholog. Największą wagę do wyglądu przywiązują ludzie urodą nie grzeszący. Lubią krytykować i to jest fakt, a nie moja subiektywna ocena.

Gość gość
To dlaczego jeśli ładni nie przywiązują wagi do wyglądu to mają przeważnie równie ładne drugie polowki? :D cóż za nadmierny zbieg okoliczności :D

Gość gość
Kiełba to ty? :D ale jestes paskudna

Gość gość
gość wczoraj Ohh jaka piękna smiech.gif o o oooooo zwaliłem sobie, mialem mega orgazm przy twoim krzywym ryju, wiekszy niż przy Sashy Gray. Pewnie, ze jesteś ładniejsza od Mirandy Kerr i Alessandry Ambrosio razem wzietych. To ciebie powinni wziąć na aniołki vs, nie znają się po prostu smiech.gif xxx ahaha, prosze prosze, znam tego knura co wstawia te zdj. zaraz zapodam zdj knura ze szkołki :) a to sie kafe ucieszy :D

Gość gość
Wstawiaj :D:D

Gość gość
gość wczoraj Dziwi mnie to, że przeciętni/brzydcy ludzie ( codziennie mijam ciekawe egzemplarze. ) potrafią być tacy wredni. Ładni tez nie sa mili smiech.gifsmiech.gif Nauczcie sie, ze character ma z uroda niewiele wspolnego, kafe idiotki x Kiedy to w większości banda facetów podszywa się pod kobiety i wypisują farmazony. To niesamowite, że facet może mieć tak zryty beret:D. Więcej, napuszczają kobiety na siebie dla fanu. Znudzeni impotenci i dewianci.

Gość gość
Wstaw autentyczne zdjęcie :D:D a nie jakieś g****o z Australii

Gość gość
Kotarba?:D

Gość gość
CUDUŚ, :D

Gość gość
Nie , nie jestes. Przeciętna 4/10, typowo polska uroda.

Gość gość
a po choy autentyczne? jak mowie ze identyczny ryj, a ten cwel od razu by po sadach mnie ciagal. ten cwel sied******odeksach, trzepie do nich.chuy gadzinie w d**e

Gość gość
02:42 no i niech ciąga :D "jakaś internautka używa mojego zdjęcia na damskim forum kafeteria " :D:D

Gość gość
wygląda na to , że jeszcze jest dziewica

Gość gość
Jesteś bardzo ładna a wiem co mówię bo jestem facetem niestety wybrednym (zbyt wybrednym). Jeśli masz jakieś kompleksy nt swojej urody to natychmiast powinnaś się ich pozbyć :-)

Gość gość
Ha ha ha jaki pasztet prosi się o uwagę :D ladna nie jesteś tym bardziej na zdjęciu z krzywym ryjem :D ludzie sprawiedliwie cie ocenili, że jesteś przeciętna. A komentarze o twoim wątpliwym pięknie są twoje sciero :D kijem bym cię nie ruszył. Zakompleksiona debilko :D

Gość gość
Tandetny styl haha

Gość gość
to widać, ze ona sobie sama komplementy pisze żeby pisać , ze jest sie ładniejszym od modelek tu wspomnianych hahahahaah kompleksiara bez realizmu