Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytahh

Nie radzę sobie PomoCy

Polecane posty

Gość judytahh

Witam, nie radzę sobie, chce uciec gdzieś daleko sama i coraz częściej mysle o samobójstwie. Nie mogę nikomu o tym powiedzieć bo mnie wyśmieją... Nie mam już oparcia w nikim. Sytuacja spowodowana jest tym ze porzucił mnie mezczyzna który byl dla mnie jak sie okazalo wszystkim... Nie radzę sobie, codziennie placze i blagam Boga o pomoc, najlepiej gdyby noc się nie kończyła żebym mogla tylko spać

Gość gość
Strata faceta to nie koniec świata. Tego kwiatu jest pół światu, kochanie. A poza tym to radzę wybrać się do psychologa, tam ci pomogą zobaczysz. I nie załamuj się. Facet to tylko facet. Wszyscy oni są nic nie warci, więc nie dołuj sie przez jakiegoś palanta.

Gość ludzie zmory
psycholog gòwno pomoże, tylko kase wydrze z systemu, ale co musisz zrobić to pozbyć się wszelkich uczuć bo tak wymaga system, nie możesz czuć NIC

Gość do rozmowy
judytahh dziś ile masz lat dziecino? potrzebujesz porozmawiać to jestem i czekam

Gość judytahh
24lata, straciłam wszystko, na prawdę uwierzylam ze on mnie kocha, bardzo się o mnie staral a po 2 latach mówi ze się wypaliło, planowaliśmy życie razem, nie widzę sensu dalszego zycia