Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

jestem brzydka, co ze sobą zrobić? ;( przytłacza mnie to, czuję się nieatrakcyjna dla mojego faceta, chociaż powtarza mi, że mu się podobam ( niby ), ale ja tam wiem swoje, są miliony fajnych lasek, które mógłby mieć, jest ze mną tylko przez mój charakter, oczywiście, że to on jest najważniejszy, bo na starość z urody nic nie zostanie, ale chciałabym być ładna, a nie się martwić, że będzie miał dość i mnie zostawi albo zdradzi z jakąś seksowną laską

Gość gość
moze kosmetyczka?

Gość gość
Nie narzekaj.Ja jestem ładna Ale sama bo byłam zbyt nieśmiała i nie wierzyłam w siebie. Ty masz super. Popraw wygląd jak Ci przeszkadza i będzie git!

Cześć, jak chcesz to Ci pomogę, tylko odpisz. Może Cię to nie pocieszy ale ja jestem chyba atrakcyjna a mój mąż zaczyna mnie coraz bardziej olewać, czuję się samotna. Ja pomogę Tobie a Ty mnie : bawełnastokrotka@gmail.com

Gość gość
Nie narzekaj.Ja jestem ładna Ale sama bo byłam zbyt nieśmiała i nie wierzyłam w siebie. Ty masz super. Popraw wygląd jak Ci przeszkadza i będzie git! xxx Popraw wygląd! No jakby to było takie proste to nikt brzydki by po świecie nie chodził :D

Gość gość
Nie napisałam aby zmienila sie w miss świata od razu :) Zadbane włosy, makijaż , fajne ciuchy i zdrowa sylwetka nikomu jeszcze nie zaszkodziły.

Gość gość
Nie trzeba być miss Świata żeby facet kochał Cię na zabój (nawet ten atrakcyjny) a takim zachowaniem go odstraszasz, jeśli jest zakochany w Tobie to naprawdę jesteś dla niego piękna bo on Cie widzi przez różowe okulary. Nie przejmuj się tym, i bądź dla niego wspaniałą kobietą, a nie jeczaca babą :)

Gość gość
tak, wcześniej czy później różowe okulary spadną, facet uświadomi sobie jakim pasztetem jest jego kobieta. Może nie rzuci jej od razu, ale zacznie na boku kombinować z atrakcyjnymi kobietami.

Gość gość
13:23 Jeśli tak to znaczy że on jest debilem. Wiec nawet lepiej ze ja zostawi bo po co jej debil? Autorko, on jest z tobą i taka mu się podobasz.więc o co chodzi?