Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety bardziej patrzą na wyglad niż mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

Tak to wygląda

Gość gość
Jasne, dla was kobieta, która nie jest ładna od razu odpada, choćby była dobrym człowiekiem i otrzymała Nobla.

Gość gość
Chyba u was odrzucacie przecietnych a oczekujecie modeli z wyglądu :D

Gość gość
tak. i co z tego? nie kryje sie z tym przeciez :)

Gość gość
hipokrytki wiec nie pisz bzdur ze to facec***atrzą bardziej na wygląd

Gość gość
Jasne że wymagamy modeli do związku. to się nigdy nie zmieni. ja nie byłam z typowym modelem, ale jednak chce się mieć w posiadaniu takiego by wstydu nie było przed rodziną i znajomymi .

Gość gość
Źle to napisałeś. Kobiety NAJPIERW patrzą na wygląd, potem biorą pod rozwagę inne niefizyczne cechy - dowc****erudycję, umiejętności uwodzicielskie, i.t.p. Niestety, panowie, jak jedno zawalicie, to drugie wam nie może pomóc :) Mój facet posiada jedno i drugie, chociaż już nie mnie to okazuje (zbyt wiele lat razem, by się tak obciążał), ale obiektywnie stwierdzam, że tylko takie połączenie ma jakiekolwiek szanse powodzenia :)

Gość gość
o, świr od modeli do związku na posterunku :P

Gość gość
11:38 gowno prawda, wiesz jak to cale uwodzenie wyglada? Tak, ze albo bierzesz mnie takim jakim jestem (wyglad i charakter), albo spada i badz stara panna!

Gość gość
propaganda medialna działa obustronnie dlatego ta cała nowoczesność może służy dobrobytowi, ale na pewno nie służy demografii, ludzie mają przez to same kompleksy i coraz więcej urojeń

Gość gość
gość dziś 11:38 gowno prawda, wiesz jak to cale uwodzenie wyglada? Tak, ze albo bierzesz mnie takim jakim jestem (wyglad i charakter), albo spada i badz stara panna! Lepiej być starą panna niż nieszczesliwa mezatką. Stara panna w końcu kogos pozna, a nieszczęśliwa mężatka będzie nieszczęsliwa mężatką. Albo sobie znajdzie kogoś na boku. Albo będzie w końcu rozwódką i znajdzie sobie kogoś fajnego. A jeżeli one obie nie znajdą sobie nikogo, to będą same ale i tak będą miały lepiej niz gdyby tkwiły w nieszczęsliwym małżeństwie.