Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ClaudiaP

Jestem w ciąży .

Polecane posty

Witam, mam 19 lat, jestem w czwartym miesiącu ciąży. Mieszkam na kawalerce z rodzicami, siostra i bratem. Chcę sie Was zapytać czy dostała bym mieszkanie (może być kawalerka) . Mój chłopak się uczy,ja zresztą też,ale on idzie do pracy od poniedziałku do piątku by zarobić. Nie chcę mieszkania socjalnego, bo tam jest jedną toaleta na piętro. Chcezapytac jeszcze czy orientujecie się w jakiej kwocie mogę dostać pieniądze z MOPSu. Zgody dziękuje.

Gość gość
powinnaś dostać kopa prosto w puszczalską doope

Gość gość
Oj, gdzie Ty masz glowe. Mieszkanie socjalne mozesz sie starac w urzedzie miasta lub gminy ale na nie sie czeka dlugo. Nie wiem czy z mopsu daja mieszkania.

Gość gość
A dùuuuuuuupy też dałaś w tej kawalerce ?

Gość gość
Co Wy sobie myslicie, zeja będziecie jeździli po biednej dziewczynie to jej to pomoze? Mylicie sie. Widac jakie społeczeństwo tu mieszka, za grosz szacunku nie ma dla takich ludzi jak ona. Wiecie co? Gdybym spotkal Was(ludzi ktorzy ja obrażają ) to bym normalnie krzywde zrobil, co wy sobie myslicie. Dziewczyna sie teraz załamie, a Wy zamiast jej pomoc tylko ja dobijacie. Ona przynajmniej ma chlopaka, ktory nie rzucił jej bo jest w ciąży, zaloze sie że wasi partnerzy (o ile ich macie) by Was rzucili na wiadomosc o dziecku. Nie pograzajcie sie bardziej. Moze ona chciala miec to dziecko. Nie macie wogóle oleju w glowie tępe pustaki.

Gość gość
Haha a chuj jej w d**e. Pato zawsze bedzie pato!